Skuffet Brøndby-træner: Vi burde have vundet

Thomas Frank ærgrer sig over, at Brøndby ikke udnyttede føringen mod Esbjerg til at sætte sig på kampen.

Der var stor skuffelse hos Brøndby, efter at holdet søndag aften måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Esbjerg i Alka Superligaen.

Landsholdsanfører Daniel Agger var eksempelvis så skuffet, at han ifølge Brøndbys kommunikationsafdeling ikke ønskede at udtale sig til offentligheden efter kampen.

Andre kunne dog godt udlægge teksten, efter at Esbjerg med Mick van Burens sene udligning fik det ene point med hjem til Jylland.

- Det var en kamp, vi skulle vinde, siger Brøndbys cheftræner, Thomas Frank.

Han så en meget chancerig kamp, hvor Brøndby blandt andet skabte fem gode muligheder på fem minutter mod slutningen af første halvleg.

Ind ville bolden dog ikke, før Teemu Pukki udnyttede en kæmpe brøler i Esbjergs forsvar til at score til 1-0 efter 58 minutter.

- Vi skulle bare have scoret i første halvleg, så var det blevet en helt anden kamp, siger Thomas Frank.

- Vi kom okay ud til anden halvleg og scorede. Men derefter fik vi ikke afviklet kampen godt nok. Vi smed bolden væk lidt for nemt, og vi havde ikke lange nok perioder, hvor vi dominerede.

- Vi fik ikke helt nok ud af de omstillinger, vi havde, og der blev lidt for meget indianerbold. Jeg kunne godt tænke mig, at vi enten forsvarede os bedre lavt på banen, eller at vi dominerede med bolden. Det evnede vi ikke, siger træneren.

Efter 11 af 33 kampe i Alka Superligaen har Brøndby 15 point.

Klubben indledte sæsonen med tre liganederlag i træk, men er kommet bedre med efterfølgende.

- Jeg er tilfreds med, at vi kun har tabt en af de seneste otte kampe, og at vi har leveret fornuftige præstationer. Vi manglede noget i de tre første kampe, siger Thomas Frank.

På grund af A-landsholdets kampe mod Portugal og Frankrig skal Brøndby først i aktion igen i Superligaen, når klubben den 18. oktober møder Viborg på udebane.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik