Skuddramaet i Plejelt: Efter halvandet døgn har politiet fundet bil og hund

Sent lørdag aften fik politiet et tip om, hvor en stjålet Nissan Micra befandt sig. Hunden, som sad i bilen, var der stadigvæk, da betjentene ankom.

Efter halvandet døgns søgning efter en sølvgrå Nissan Micra, hvor den 14-årige labrador Oscar befandt sig, var heldet med politiet.

- Oscar er fundet, siger vagtchef fra Nordsjællands Politi, Dyre Sønnicksen, til TV 2 Lorry søndag morgen.

Hundens familie var bekymrede for den efterhånden gamle hund, som sad bag i den bil, der blev stjålet på Plejeltvej fredag eftermiddag.

quote Vi bliver kontaktet af en advokat i går aftes, som godt vil sige, hvor bilen befinder sig. Han ringer på vegne af sin klient

Dyre Sønnicksen, vagtchef Nordsjællands Politi

Blødende mand råbte om hjælp

Her råbte en blødende mand om hjælp, før han stak af i den sølvgrå Nissan Micra, der holdt i tomgang, mens ejeren, en ældre kvinde ved navn Ulla Thomsen, var ved at tømme bilen for dagligvarer.

Se TV 2 Lorrys indslag om skuddramaet i den nordsjællandske landsby Plejelt herunder:

 

Da bilen bliver stjålet passerer den en anden bil. Her stiger to mænd ud og skyder efter den stjålne bil. Herefter eftersætter de den grå Nissan Micra.

Siden ledte politiet med lys og lygte efter bilen, som kunne være den første nøgle til at løse mysteriet om skuddramaet.

Det var dog ikke på egen hånd, politiet fik besked om, hvor bilen var.

Advokat ringede på vegne af sin klient

- Vi bliver kontaktet af en advokat i går aftes, som godt vil sige, hvor bilen befinder sig. Han ringer på vegne af sin klient, som har læst om hunden i medierne. Men den havde han slet ikke set, siger Dyre Sønnicksen og tilføjer:

- Vi kører over til den oplyste adresse, og der sidder hunden bag i bilen og ryster. Den fryser rigtig meget. Den har været forbi dyreklinik, men der er ikke noget galt med den. Den var sulten og skulle tisse, men den var ikke ramt af skud.

Hunden Oscar er nu forenet med sin ejer igen.

Her ses hunden Oscar sammen med Charlottes nu afdøde far. Billedet er taget for to år siden.
Her ses hunden Oscar sammen med Charlottes nu afdøde far. Billedet er taget for to år siden.
Foto: Privatfoto

Bil kan være vigtigt spor

Hvorvidt bilen har ført andre spor med sig, som politiet kan bruge til at opklare mysteriet fra den lille landsby i Nordsjælland, kan vagtchefen endnu ikke oplyse om.

- Vi er ved at undersøge bilen. Det går de i gang med her til morgen. Jeg kan ikke sige, om der er skudhuller i den, eller om den har kunne hjælpe med efterforskningen i øvrigt.

- Det skal vi til at se på nu, siger Dyre Sønnicksen til TV 2 Lorry og tilføjer:

- Aftenholdet har valgt at tage sig af hunden, som kunne være i fare. Nu kigger efterforskerne bilen.

Ifølge Nordsjællands Politi ønsker manden ikke at komme i kontakt med politiet. Det oplyser hans advokat, lyder det.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik