Skuddrama ved Magasin: Kvinde var helt tilfældigt offer

30-årig kvinde var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, da der tirsdag aften blev skudt ved Magasin i Lyngby.

Den 30-årige kvinde, der tirsdag aften blev ramt af skud ved Magasin i Lyngby, var en tilfældig forbipasserende.

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Politiet mener derimod, at den 22-årige mand, der også blev ramt af skud, var målet for de 5-7 kugler. Manden har ifølge politiet 'nogle relationer til bandemiljøet'. 

- Den 22-årige mand og den 30-årige kvinde kender ikke hinanden. De har ingen relation til hinanden, og det er ikke hende, gerningsmændene er gået efter, siger pressetalsmand Henrik Suhr til TV 2 Lorry. 

Kvinden blev ramt i den ene side af brystet. Hun er onsdag morgen udskrevet fra sygehuset. Ifølge politiet er den 30-årige kvinde ikke fra Lyngby. 

Den 22-årige mand var tirsdag aften kortvarigt i kritisk tilstand. Onsdag er hans tilstand stabil, og han er stadig indlagt.

Politiet var onsdag aften massivt til stede omkring Lyngby Hovedgade. 

Det er begrænset, hvor meget nyt Nordsjællands Politi ellers kan oplyse i sagen onsdag morgen.  

- Vi har været ude og arbejde hele aftenen og hele natten. Vi er kommet i besiddelse af en masse materiale, og det skal vi nu igen med at bearbejde, siger Henrik Suhr.

Tirsdag aften lød meldingen fra politiet, at man efterforskede bredt, men at politiet ikke kunne udelukke, at skyderiet var banderelateret.

Onsdag morgen er Nordsjællands Politi kommet lidt nærmere en afklaring.   

- Vi arbejder ud fra en teori om, at det er banderelateret, siger Henrik Suhr til TV 2 Lorry. 

Den 22-årige mand og den 30-årige kvinde blev ved 19-tiden tirsdag aften ramt af skud uden for restauranten Sticks N'Sushi i Magasin på Lyngby Hovedgade. Vidner så umiddelbart efter skyderiet en lav mand med en Eastpack-rygsæk løbe fra stedet.

Stemningen i Magasin var panisk kort efter skudepisoden, fortalte et vidne tirsdag aften.

Efterfølgende blev flere hundrede mennesker evakueret fra Magasin, der netop tirsdag aften var mere besøgt end normalt.

- De havde jo en aften, hvor der var minus 20 procent på alt. Derfor var der rigtig mange mennesker og væsentlig flere end normalt på tidspunktet, siger Henrik Suhr. 

Politiet er på baggrund af vidneudsagn interesseret i en lille hvid bil med tre mænd, der kørte fra parkeringspladsen på Johannes Fogs Plads bag Magasin i ukendt retning efter skyderiet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik