Skræmte Kalle stak af nytårsaften: Nu er han død

Folk i Solrød har ledt forgæves efter Kalle, men det er der desværre en grund til.

Nytårsaften blev ikke den fest, som familien Sørensen i Solrød havde håbet på. Et højt brag fra noget nytårskrudt var nemlig så voldsomt, at den lille bomuldshund Kalle stak af og blev væk. 

- Vi skulle holde nytår med nogle andre, der også har en hund, og så ville hundene gerne ud. Så tog vi dem om i en lukket have. Men så kom der et højt brag, og Kalle stak ind i huset og løb ud i bryggerset, hvor et barn netop var ved at gå ud. Så slap den væk, har ejeren Heidi Sørensen forklaret til TV 2 Lorry.

Familien løb efter den kun 13 måneder gamle hund, men det var skræmt og alt for hurtig. 

Siden har masser af borgere fra Solrød taget del i efterforskningen. Heidi og hendes mand har udlovet en dusør på 10.000 kroner til dem, der kunne finde Kalle, og flere tusinde mennesker har delt efterlysningen på Facebook. 

Desværre uden held. Og det er der en tragisk årsag til. Kalle er død. Det skriver SN.dk. 

Fundet i vejkanten

- Han blev kørt ned på motorvejen nytårsaften kort efter klokken 22. Man har bare 'glemt' at give besked. Vi er helt knuste, men tusind tak for al jeres hjælp, skriver Heidi Sørensen på Facebook til de mange, som har taget del i eftersøgningen. 

Til SN.dk forklarer hun, at en borger har henvendt sig til hende, fordi denne havde set noget ved vejen, der lignede en hund:

- Jeg tog igen kontakt til Falck og bad dem tjekke, om der havde været en udkørsel på det tidspunkt nytårsaften. Det havde der. Falck havde fået en henvendelse om noget hvidt plastic, som lå på motorvejen. Det var så Kalle, men af en eller anden grund, så skete der en fejl, som betød, at man ikke tjekkede chippen og fik taget kontakt til mig, siger hun. 

Hun fortæller videre, at hun selvfølgelig er ked af det, men at det er rart at få vished.

Flere hunde efterlyst

Stribevis af hundeejere har mistet deres hunde nytårsaften, da de firbenede venner er blevet skræmte af de mange nye, høje lyde. 

Også i Taastrup løb den lille Shi Shu-tæve Alma. Her har familien udlovet en dusør på 3.000 kroner til alle, der kan hjælpe. 

Ved Dyrenes Beskyttelses internat i Roskilde fortæller internatchef Henrik Hertz til TV 2 Lorry, at de har fået flere henvendelser fra bekymrede hundeejere:

- Vi har fået fem-seks opkald efter nytårsaften omkring bortløbe hunde, og der er blevet indbragt fire hittehunde, hvoraf de tre er blevet afhentet. Den sidste savner stadig sin ejer, siger han. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik