Skolestart: Her trives eleverne bedst - og værst

Der er stor forskel på, hvor godt eleverne trives rundt om på hovedstadsområdets skoler. Se hvordan det står til i din kommune her.

En god folkeskoletid kan være afgørende for indlæring og udvikling af børn. Men der er store forskelle på, hvor godt børnene trives rundt om på skolerne i hovedstadsområdet. Det viser tal fra Cepos, som Berlingske har fået indsigt i. 

For de fleste elever i Hørsholm Kommune er det rigtig rart at stå op om morgenen og komme i skole. Kommunen er nemlig den bedste på landsplan, når det kommer til elevernes trivsel, skarpt efterfulgt af Fredensborg, Lyngby-Taarbæk og Gentofte kommuner, der også sniger sig ind i top ti. 

I den anden ende af skalaen ligger Lejre, Glostrup, Tårnby og Halsnæs kommuner. Mens Lejre, Glostrup og Tårnby lige akkurat sniger sig ind blandt de ti bundkommuner, så er Halsnæs den kommune, der er syvende dårligst på landsplan, når det kommer til elevernes trivsel. 

Elevernes trivselsværdi er opgjort i procent. Landsgennemsnittet lyder på 32,9. Se hvordan det står til i din kommune her:

Sådan er trivselsværdien for eleverne på skolerne i hovedstadsområdet:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Uddannelse

Mandlige pædagoger

Forslag godkendt: Nu kan flere komme hurtigere gennem pædagoguddannelse

plejehjem.jpg

playLokker med højere løn: Kommune vil have flere ind på sosu-uddannelse

flodin1.jpg

playVirtuel undervisning saboteret med høj musik og porno

Cilla ellærling

playKvindelig elektrikerlærling med opråb: - Vi kan lige så meget, som mændene kan

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere