Skoler og institutioner afholder deres eget Royal Run

Når HKH Kronprisen den 1. juni tager hul på Royal Run-ugen, er der opbakning fra en lang række skoler og institutioner, der afholder Royal Side Run.

Det er ikke kun løberne i Aalborg, Aarhus, København, på Bornholm og Færøerne, der kan deltage i HKH Kronprinsens mission om at hylde et Danmark i bevægelse.

Arrangørerne har gjort det muligt at bestille eventpakker med flag, balloner og klistermærker til dem, der vil skabe royal løbestemning med et Royal Side Run. Den mulighed er der mange, der har gjort brug af.

Her løbes der Royal Side Run

Helsingør

Køge

København

Gentofte

Køge

Helsinge

Frederiksberg

Hillerød

Lejre

Gladsaxe

Skævninge

Hørsholm

Hårlev

Tårnby

Heddinge

Gribskov

Hvor deltagerne i det rigtige Royal Run skal løbe enten 1,609 kilometer eller 10 kilometer, kan  arrangørerne ved Royal Side Run dog selv bestemme, hvor lange ruterne skal være. 

Diplomer, kage og saft 

På Skolen ved Gurrevej i Helsingør nøjes de unge løbere med at løbe enten 350 eller 700 meter. På løberuten rundt om boldbanen løber de 340 børn fra 0-3 klasse forbi Royal Run-bannere, inden de krydser målstregen, hvor der er udsigt til kage, saft og diplomer. 

På Kalvebod Fælles Skole skal 400 børn fra 0.-3. klasse løbe en rute på en kilometer. For hver runde får børnene en elastik om håndleddet, så de kan holde øje med, hvor mange omgange de har nået.

I Skævinge er det de lidt ældre løbere, der trækker i løbeskoene. Beboerne på Plejehjemmet Bauneparken pynter også op til royal løbefest.

Ved flere af arrangementerne er familie velkommen til at heppe eller deltage. HKH Kronprinsen løber selv på Færøerne den 1. juni, mens løbene i København, Aalborg, Aarhus og på Bornholm foregår den 10. juni. 

Vil du skabe dit eget Royal Run, så læs mere her.

 

Hvis du ikke vil løbe selv

Kronprins Frederik løber i byerne Aarhus og København, mens kronprinsesse Mary løber fem kilometer i Aalborg.

Og danskerne har i så stor stil meldt sig til, at Royal Run har sat en verdensrekord. Over 17.000 har nemlig meldt sig til at løbe 1,6 kilometer her i hovedstaden.

Men der er også godt nyt til dem, der ikke selv vil binde løbeskoene. Det hele TV tranmitteres på TV2 fra kl. 10.15 til 21.00 mandag d. 10. juni, altså anden pinsedag.

 

Du kan se, hvordan Royal Run forløb sidste år i København i indslaget nedenfor!

Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag blev fejret med en kæmpe løbefest i dag. 35.000 fra hovedstadsområdet har valgt at hoppe i løbeskoene.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik