Arkivfoto - skolen på billedet er ikke Skolen ved Rønnebær Allé Foto: TV2/Lorry

Skoleelev var voldelig og truede lærer: Risikerer fængsel

En elev fra Skolen ved Rønnebær Allé i Helsingør risikerer nu fængselsstraf, efter han angiveligt har været voldelig og fremsat trusler mod en lærer.

En konfrontation mellem en lærer og elev på Skolen ved Rønnebær Allé i Helsingør har udviklet sig drastisk.

Her er eleven blevet politianmeldt og tiltalt for vold mod embedsmand i funktion og trusler. Det skriver Helsingør Dagblad. 

Episoden fandt sted sidste år, men det er først nu, at sagen skal for retten. Da eleven endnu ikke er fyldt 18 år kan, sagen ifølge anklageren, ende med en betinget fængelsstraf til skoleeleven.

På Skolen ved Rønnebær Allé i Helsingør modtog den tiltalte elev undervisning i sin specialklasse af den kvindelige skolelærer, da undervisningen tog en voldsom drejning.

Der opstod en uoverensstemmelse mellem eleven og læreren, og ifølge anklageskriftet endte det med, at eleven skubbede katederet ind i maven på lærerinden, hvorefter han klappede skærmen på kvindens bærbare computer ned over fingrene på hende.

Truslen, som eleven fremsatte, lød i følge anklageskriftet "du kan bare vente dig".

- Den unge mand erkender at der var en episode mellem ham og lærerinden, hvor der blev råbt højt og kastet med et eller andet, men ikke noget der ligner vold og trusler mod tjenestemand i funktion, siger sagens anklager Rasmus Maar Hansen fra Nordsjællands Politi til Helsingør Dagblad.