Skoleelever anholdt for trusler mod lærer

To skolelevers spøg på Facebook endte med stort dramatik

Mon ikke de fortryder det bittert, de to handelskoleelever fra Køge, som nu sidder bag lås og slå efter en facebook-trussel mod en lærer? Der var tale om en dårlig spøg, som fik en særdeles dramatisk afslutning, da de to elever blev anholdt i dag.

Midt og Vestsjællands Politi modtog tirsdag formiddag anmeldelse om, at der på facebook-siden Offensi Mentum lå trusler mod en lærer på Køge Handelskole, der ligger i Ølby. Her havde en elev skrevet: "5000 likes inden klokken 14, så skyder jeg min lærer". 

Opslaget var illustreret af et billede med en pistol bag en pult og læreren i baggrunden.

-Vi fik anmeldelsen fra handelskolen - og den slags reagerer vi prompte på, siger Martin Bjerregaard, der er pressetalsmand hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Og dermed dukkede adskillige politikøretøjer kort efter op på skolen, hvor de anholdt en 16-årig og en 17-årig dreng fra skolen.

-Vi kunne lettet konstatere, at der kun var tale om en såkaldt splatterpistol. Der er tale om en meget dårlig joke, må man sige, lyder det fra Martin Bjerregaard.

De to drenge blev taget med tilbage til stationen, hvor de er sigtet og fortsat anholdt. De er sigtet for trusler mod en person i offentlig tjeneste.

Flere skoleelever var vidner til den opsigtsvækkende anholdelse, som  foregik midt i undervisningstiden.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik