Skoleelev fastholdt og skadet i 'ulykkelig sag'

En skoleelev fra Gilbjergskolen i Gilleleje er kommet til skade, fordi han blev fastholdt af lærere. Kommune beklager.

- Vi er dybt ulykkelige over den her sag. Når man griber ind i et barns selvbestemmelsesret, er det en alvorlig sag, og når barnet tilmed kommer til skade, er det dobbelt alvorligt.

Sådan lyder det fra Steffen Bohni, der er direktør for børneområdet i Gribskov Kommune. Udtalelsen kommer, efter at en elev på Gilbjergskolen er kommet til skade i forbindelse med, at eleven blev fastholdt af skolens personale.

Episoden fandt sted torsdag, og skolens ledelse har over for elevens forældre beklaget episoden.

Steffen Bohni oplyser, at der er tale om en dreng, og at han har beskadiget hånden, men vil ellers ikke udtale sig yderligere om de nærmere omstændigheder i sagen.

- Det er en verserende sag, og der er et hensyn til barnet, forældrene og personalet, der har været involveret i episoden, siger Steffen Bohni til TV 2 Lorry.

Han vil fx ikke kommentere omfanget af drengens skaden på nuværende tidspunkt.

Gribskov Kommune har udsendt en pressemeddelelse om episoden. I den står der blandt andet: 'En elev på Gilbjergskolen i Gilleleje har torsdag beskadiget sin hånd i en episode, hvor skolens personale vurderede, at det var nødvendigt at fastholde en elev, der ville forlade skolens område.

- Vi er meget kede af sagen, vi tager den dybt alvorligt, og vi er lige nu i gang med at undersøge sagen nærmere, siger Steffen Bohni til TV 2 Lorry.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik