Skønt søndagsvejr: Hovedstadsområdet får 25 grader

Det gode vejr der startede i går, fortsætter ufortrødent i dag, og i dag kan temperaturerne endda nå 25 graders varme

Det er i sandhed sommervejr over Danmark, og i dag når varmen nye højder når temperaturen for første gang i juni måned kan nå 25 grader. Blandt andet her i hovedstadsområdet.

Det kan ske i eftermiddag når varm luft blæser op over landet - ad omveje - fra vest, hvilket sikrer alle temperaturer på mindst 20 grader. Flere steder vil temperaturerne i eftermiddag dog nå op mellem 23 og 25 grader, og kombinationen med relativt rolige vindforhold får det til at føles særdeles sommerligt.

Ifølge TV 2 Vejrets prognose rammer termometeret 25 grader på Frederiksberg ved 17-tiden, mens det allerede klokken 14 og 15 er tilsvarende varmt i henholdsvis København, Gentofte og Dragør. 

Højeste temperaturer i eftermiddag - lokalt når temperaturen 25 graders varme.
Højeste temperaturer i eftermiddag - lokalt når temperaturen 25 graders varme.
Foto: TV 2 Vejret

Langt de fleste steder kan man se frem til en junisøndag med masser af solskin, men i dagens løb - i takt med at temperaturen stiger - kan der stedvis dannes cumulusskyer over land. Sandsynligheden for skyer er formentlig størst over det centrale, østlige og nordlige Jylland.

Pas på solen

Igen i dag er ozonlaget ganske tyndt over landet, og kombinationen af en junisol der står 57 grader over horisonten midt på dagen, gør at den almindelige dansker hurtigt vi blive solskoldet, hvis man ikke har solbeskyttelse på, ved et UV-indeks der kan nå ca. 7 i dag.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik