Skøjtebane lukket: Blå kølevæske løber ud

Frederiksberg Kommune har været nødt til at lukke skøjtebanen midlertidigt.

Selvom mandagens dryssende snevejr lægger op til masser af vinteraktiviteter med kælk og isskøjter, vil skøjtebanen på Frederiksberg Runddel ikke lege med. 

Der er gået hul på en af de mange og ganske små køleslanger, der ligger under isen og får den til at fryse. 

Derfor har Frederiksberg Kommunes medarbejdere mandag været nødt til at lukke banen og spærre hullet af med orange kegler og bolsjestribet plastikstrimmel.

 
 
Foto: Christina Gerion

-  Der er en masse små slanger, og det er et meget lille hul, vi skal finde, så det er ikke helt nemt, siger Ole Philip, der er afdelingschef i Gartner- og Vejservice i Frederiksberg Kommune til TV 2 Lorry.

- Men man kan jo se, hvor det er startet, så vi skærer isen op og går ned og leder. Det er ikke en revne, så havde det været mere voldsomt, så det er et lille hul, vi skal finde. 

Weekendens skøjteplaner ikke i fare

Mandagen igennem har medarbejdere fra Frederiksberg Kommune arbejdet på at finde hullet, det er dog ikke lykkedes endnu. 

- Jeg har ikke fået melding om, at hullet er fundet, men jeg håber, det lykkes i morgen. 

Og sidder den aktive Lorry-læser nu og gruer for weekendens skøjteplaner, så har man formentligt intet at frygte. 

 
 
Foto: Christina Gerion

- Nej, vi burde være klar i løbet af et par dage, helst i morgen, så man burde kunne skøjte i weekenden, afrunder Ole Philip.

Det er ikke første gang denne vinter, skøjtebanen støder på problemer. Den milde vinter voldte også kvaler, da man satte skøjtebanen op. Læs mere om det her.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik