Skadet FCK-spiller går glip af pokalfinale og landskampe

Peter Ankersen kommer ikke med i pokalfinalen mod Brøndby. Backen går glip af mindst en VM-kvalifikationskamp.

 

Sæsonen er slut for fodboldspilleren Peter Ankersen. 

FC København meddeler, at højrebacken, der blev skadet onsdag mod FC Midtjylland, er ude i op til fire måneder. 

Han brækkede anklen i 2-3-nederlaget i Herning, hvor han scorede kampens to første mål. 

- Vi har i dag (torsdag, red.) undersøgt Peter nærmere, og desværre har vi konstateret et brud i hans ankel. Det betyder, at han nu snarest skal gennemgå en operation. 

- Derefter skal hans fod have ro til at hele, inden genoptræningen begynder. Han kan være ude i op til fire måneder, siger FCK-lægen Morten Boesen til klubbens hjemmeside.

Peter Ankersen kan dermed ikke være med i pokalfinalen mod Brøndby 25. maj samt i de to sidste runder i Alka Superligaen, hvor FCK allerede er sikret mesterskabet. 

Skaden betyder samtidig, at han er uaktuel både til Danmarks VM-kvalifikationskamp 10. juni ude mod Kasakhstan samt venskabskampen mod Tyskland i Brøndby fire dage forinden. 

Med skadesprognosen må det også anses som tvivlsomt, om Peter Ankersen når at blive klar til Danmarks efterfølgende VM-kvalifikationskampe hjemme mod Polen og ude mod Armenien, der bliver spillet henholdsvis 1. og 4. september.

- Det er selvfølgelig en rigtig ærgerlig måde at slutte en helt fantastisk sæson af på for mig personligt. 

- Jeg er ked af, at jeg ikke kan være med i de sidste kampe og i pokalfinalen, men jeg vil forsøge at støtte drengene så godt, jeg kan. 

- Og så er jeg klar til at knokle 100 procent for at blive så hurtigt klar som muligt, så snart jeg lige har sundet mig oven på skuffelsen, siger Peter Ankersen.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik