Sidste dag med Copenhagen Cooking: Det kan du nå endnu

Ekstraordinære buddinger, årets ret og bæredygtig frokost med overskudsmad. Søndagen byder på masser af lækre mundfulde på Copenhagen Cooking.

Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 lakker mod enden. Det har været 10 dage med 100 madarragementer. 

Og har du ikke nået at overraske dine smagsløg endnu, skal du ikke fortvivle, søndagen byder på masser af madoplevelser. 

Vi har i samarbejde med festivalen fremhævet fire arrangementer: 

1: Årets ret

Oplev Danmarks stjernekokke live in action, når de dyster om at vinde Årets Ret i tre forskellige kategorier. Her kan du komme helt tæt på topkokkene og med egne øjne se, hvor meget koncentration og fokus, det kræver at lave mad på allerhøjeste niveau. De tre kategorier er: 

HAV – Alt godt fra havets rige

  • Thorsten Schmidt, Barr
  • Will Smith, Format
  • Rene Redzepi, Noma
  • Anders Johst, Villa Vest
  • Andreas Bagh, Marchal/d’Angleterre
  •  

LAND – Alle kødretter og grønne retter

  • Jakob Mielcke, Mielcke & Hurtigkarl
  • Brian Mark Hansen, Søllerød Kro
  • Eric Vildgaard, Jordnær
  • Dennis Juhl Jensen, Textur
  • Søren Selin, AOC

SØDT & OST

  • Kasper Tind Hasse, Falsled Kro
  • Jakob Mielcke, Mielcke & Hurtigkarl
  • Matt Orlando, Amass
  • Brian Mark Hansen, Søllerød Kro
  • Kristian Baumann, 108

Læs mere her.

 
 
Foto: Copenhagen Cooking & Food Festival

2: Bæredygtig frokost med overskudsmad

Sammen Rub & Stub vil madfestivalen lave en finale frokost på overskuddet af alle de lækkerier, der har prydet Israels Plads i løbet af festivalen. Tag familien i hånden og nyd en bæredygtig frokost i kampen mod madspild.

Læs mere her 

 
 
Foto: Copenhagen Cooking & Food Festival

3: Ekstraordinære buddinger hos Marie Holm

Vær med når buddingdronningen Marie Holm inviterer til dirrende dejligt søndagsbuddingbord hjemme i privaten på Nørrebro. Der vil blive disket op med de smukkeste buddinger på fint dækkede langborde, og du må spise, til du segner!

Læs mere her

 
 
Foto: Copenhagen Cooking & Food Festival

4: Mondän inviterer til efterfest

Den står på langbordsmiddag med delemad, lokale producenter og med stor fokus på NUL madspild. Her bliver der tryllet med råvarernes tekstur og kælet for smagen - med fokus på at skabe en hyggelig og unik aften.

Læs mere her

 
 
Foto: Copenhagen Cooking & Food Festival

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik