Sexforbryder slog til mod ung kvinde: ”Hun er stadig rystet"

Politi har fået en række interessante henvendelser i sagen om et seksuelt overgreb på en 22-årig kvinde i Albertslund.

Københavns Vestegns Politi leder fortsat efter en yngre mand, der i sættes i forbindelse med et seksuelt overgreb på en 22-årig kvinde.

Overgrebet blev begået torsdag eftermiddag lidt før klokken 16 i en lejlighed i Morbærhaven i Albertslund.

Kvinden har beskrevet gerningsmanden, som hun ikke kendte i forvejen, over for politiet. Det fik politiet til fredag at udsende en efterlysning med nedenstående signalement af gerningsmanden.

SÅDAN BESKRIVES DEN EFTERLYSTE MAND:

20 til 30 år.
Engelsktalende
Brunlig hudfarve
Sort hår
Overskæg
170 cm.
Iført kasket og hvide bukser, som mange genkender, med sort brodering på det ene ben.

Efterforskningsleder Ole Nielsen oplyser lørdag til TV 2 Lorry, at der siden da er indløbet en række henvendelser i sagen, som muligvis kan hjælpe efterforskningen.

- Vi har modtaget i omegnen af ti henvendelser, hvoraf flere har vist sig interessante. Det har blandt andet givet anledning til, at vi har kunnet indhente overvågningsmateriale, som vi i øjeblikket er ved at gennemse, siger Ole Nielsen.

Det er dog endnu for tidligt at sige noget om, hvorvidt den formodede gerningsmand er blevet spottet på overvågningsoptagelserne eller ej.

Vil ikke gå i detaljer om overgreb

Ole Nielsen opfordrer fortsat borgere til at henvende sig, hvis de har set en mand i området, der matcher signalementet.

- Hvis man mener at have set ham i området omkring Morbærhaven før eller efter klokken 16, så kontakt os meget gerne, siger Ole Nielsen.

Han oplyser endvidere, at man fra politiets side ikke ønsker at gå i nærmere detaljer omkring overgrebets karakter.

Politiet har indtil brugt formuleringen seksuelt overgreb, som i princippet kan dække over alt fra blufærdighedskrænkelse til en fuldbyrdet voldtægt.

- Det ønsker vi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse nærmere omkring af hensyn til den forurettede. Hun er stadig rystet, lyder det fra efterforskningslederen.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik