Sex-sag: 31-årig dømt for hammer-overfald

En 26-årig mand fik tre kindtænder slået ud, da han blev overfaldt med en hammer i en særegen sex-sag fra Gentofte.

En 31-årig mand skal otte måneder i fængsel, efter at han i maj overfaldt en anden mand med en hammer i Gentofte. Dommen er punktum i en noget bizar voldssag ved Retten i Lyngby.

Sagen starter med, at en 26-årig mand bliver uvenner med to yngre kvinder. Kontroversen handler om betaling for en forudgående sexaftale i en skov. Den 26-årige har betalt pigerne 600 kroner for mødet, der var kommet i stand via en online datingside.

Men de unge kvinder mener, at de skulle have haft flere penge, og en af dem kontakter den 31-årige mand for at få ham til at hjælpe med at skaffe pengene.

Manden får den 26-åriges telefonnummer, som han sender et billede af en veninde. Under påskud af at være kvinden på billedet og med løfter om mere betalesex, lokker den 31-årige mand den 26-årige mand ud til p-pladsen ved IKEA i Gentofte efter mørkets frembrud.

Da den 26-årige mand dukker op, står kvinden fra billedet og venter som aftalt. Men i det skjulte står også den 31-årige mand, der overfalder den 26-årige med en hammer.

Den 26-årige bliver slået tre gange i hovedet med en hammer, så han får tre kindtænder slået ud. Derefter går den 31-årige løs på mandens bil og smadrer flere ruder.

- Jeg er tilfreds med, at retten valgte at dømme den 31-årige og udmåle en længere fængselsstraf. Det er en meget grov sag, hvor der har været forudgående planlægning og med alvorlige skader på offerets tænder, siger anklagerfuldmægtig Anne-Mette Wedell Seerup.

Dommen faldt fredag. Den 31-årige mand udbad sig betænkningstid med hensyn til anke.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik