Serie-beføler anholdt af betjent i civil

Det er nu blevet betydeligt mindre risikabelt for unge piger at færdes om aftenen i de centrale dele af Køge By. Det skriver DAGBLADET Køge.

Lokalpolitiet i Køge anholdt i går klokken 16.40 en 23-årig mand fra Køge, som politiet mener har blufærdighedskrænket unge piger - typisk ved beføling, når pigerne færdedes i de centrale dele af Køge By.

Beføleren har med jævne mellemrum siden august 2011 slået til især i området omkring Køge S-station.

- Der har været i alt 14 tilfælde, hvor vi mener, der har tegnet sig et mønster af, at det har været den samme gerningsmand. De sidste tre tilfælde er foregået det samme sted og på det samme tidspunkt, og det ender da også med, at det er her, en betjent i civil anholder ham, siger vicepolitikommissær Kristian Egekær, der fortæller at politiet gennem en længere periode har holdt godt øje med området omkring stationen.

- Anholdelsen foregik stille og roligt, siger Kristian Egekær, og tilføjer at politiet i øvrigt mener, at de mange piger er blevet »udvalgt« helt tilfældigt at gerningsmanden.

Den seneste anmeldelse kom onsdag ved 15.15-tiden, hvor en 21-årig kvinde kom gående fra S-toget mod Østre Banevej. Her løftede en mand op i hendes kjole og befølte hende på bagdelen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik