Seniorer krydser USA på cykel: Så vild er ruten!

Peter Møller og Erik Bergmann skal køre 5412 kilometer fordelt på 39 døgn til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Se ruten og de vilde fakta om turen.

Tour de France er verdens hårdeste cykelløb. Her kører topprofiesionelle cykelryttere rundt i Frankrig og tilbagelægger omkring 3500 kilometer fordelt på 21 etaper. Peter Møller og Erik Bergmann er ikke topproffesionelle cykelryttere, men toptrænede seniorborgere, der har kæmpet sig tilbage til livet efter hård sygdom og som i løbet af de næste 39 døgn skal køre 5412 kilometer gennem ørken og bjergkæder for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

quote Vi kan ikke forberede os bedre end vi allerede har gjort, men der vil altid være nogle ubekendte faktorer. Hvordan reagerer kroppen eksempelvis i 40 graders varme?

Peter Møller

På kortet herunder kan du dykke ned i den vilde ruteplan, der er planlagt ned i mindste detalje.

Kortet skal læses sådan at etaperne slutter i den by du trykker på. Etape to starter eksempelvis i Folsom og slutter i South Lake Tahoe.

De to cykelryttere har forberedt sig grundigt og sendt 32  pakker med tøj, energidrikke og reservedele ud på de adresser hvor de skal overnatte. Både venner og Amerikanerne med danske rødder har inviteret de to Cancer figthers indenfor. Derfor har de kun de allermest nødvendige ting med på cyklen, for at holde unødig vægt nede. Du kan læse mere om udstyret og lære om de to ryttere her.

 

 

Første etape starter i dag, og du kan følge de to seje herrer her på siden, når vi samler det videomateriale, som de to cyklister sender hjem til os.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik