Seneste nyt fra dobbeltdrab i Herlev: Her er flugtbilen

Københavns Vestegns Politi efterlyser en sølvgrå Audi S4 efter dobbeltdrabet i Herlev.

En sølvgrå Audi S4 er lige nu en vigtig del af efterforskning af dobbeltdrabet i Herlev tirsdag sidst på eftermiddagen.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi på et pressemøde og på Twitter onsdag ved 17-tiden. 

Det sker et døgn efter, at to yngre - og formodentlig - svenske mænd blev dræbt efter at være blevett ramt af en række skud ud for Sennepshaven 54 i Herlev i tiden umiddelbart før klokken 17.50.

Politikredsen opfordrer således vidner til skudepisoden til at kontakte politiet - og man hører især gerne fra folk, der kan have set flugtkøretøjet - en sølvgrå Audi S4 med registreringsnummer CE 37 291.

Seneste nyt i sagen om dobbeltdrabet i Herlev tirsdag aften.

Fundet i Nærum

Københavns Politi oplyser i den forbindelse på Twitter, at bilen blev stjålet på Kastrupvej, København S, fredag aften klokken 23.51, og at den er set nær gerningsstedet i løbet af tirsdagen før skyderiet. 

“Efter skyderiet fandt politiet bilen på Skodsborgvej i Nærum. Her havde gerningsmændene forsøgt at sætte ild i den uden held,” skriver Københavns Politi på Twitter.

På pressemødet onsdag eftermiddag var Københavns Vestegns Politi yderst sparsomme med yderligere oplysninger om de dræbte, motiv og mulige gerningsmænd. 

Bor ikke i Danmark

De kaldte sagen for “ganske usædvanlig”, og kunne desuden fortælle, at de to dræbte svenskere ikke er bosat i Danmark. 

Politiet ville ikke sige, om ofrene var bevæbnede eller om de var banderelaterede. 

Tidligere onsdag lød det fra politiet, at der blevet skudt mindst ti gange med flere våben – formentlig både pistol og automatriffel.

- Vi er fortsat på et indledende stadie af efterforskningen, og der er stadig mange spørgsmål, der udestår. Derfor er vi også her til morgen massivt tilstede i Sennepshaven i Herlev – både for at efterforske skyderiet og for at genetablere trygheden i området, sagde politiinspektør Flemming Madsen. 

Massiv tilstedeværelse

Københavns Vestegns Politi har indsat den mobile station i Herlev, ligesom der vil være intensiveret patruljering efter et skyderi tirsdag, hvor to mænd blev dræbt.

Den øgede indsats sker for at skabe tryghed i området.

- Vi har stor forståelse for, at et sådan voldsomt skyderi i et boligområde kan skabe utryghed. Borgerne i Herlev kan være helt sikre på, at vi gør hvad der er står i vores magt både for at genoprette trygheden og fange gerningsmændene, sagde politidirektør Kim Christiansen tidligere onsdag i en pressemeddelelse. 

- Vi er massivt tilstede i området – både for at opklare forbrydelsen og for at borgerne kan indgå i dialog med os, siger politidirektøren.

Politiet informerer om, at den mobile politistation er parkeret nær gerningsstedet. Her vil den foreløbigt være at finde frem til klokken 21.30 onsdag aften, mens der døgnet rundt vil være intensiveret patruljering i området.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

ok1111

OK udlover dusør efter flere dieseltyverier

20200910-132712-L-1920x1280we

Buskrydning skulle bremse hashhandel: Nu er pusherne rykket til en ny park

def_thumb,50_percent

playLighunde leder efter Maria From i fjord

Mobiltelefon, opkald

Efter flere falske politi-opkald: Opfordrer borgere til at passe på

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere