Selvsikre FC Nordsjælland dukker OB

FC Nordsjælland tog forårets første superligasejr med en flot 1-0-gevinst over OB på Tre-For Park i Odense.

 FC Nordsjælland vil ikke selv snakke om det danske mesterskab, men det kan blive svært at undgå for Kasper Hjulmands tropper, hvis holdet fortsætter de takter, det har vist i forårets første kampe.
     
Lørdag vandt nordsjællænderne efter endnu en flot præstation med 1-0 på Tre-For Park i Odense og er nu blot et point efter førende FC København i superligatabellen.
     
I FC Nordsjællands første forårskamp sidste lørdag mod AGF måtte holdet undvære den karantæneramte landsholdsspiller Tobias Mikkelsen.
     
Mod OB var den hurtige wing tilbage, og det kunne mærkes.
     
Det var da også Mikkelsen, der efter en god times spil scorede kampens eneste mål, da han fintede OB's anfører Anders Møller Christensen på halen og passerede Mads Toppel med et fladt skud ved nærmeste stolpe.
     
Målet faldt blot et par minutter efter, at OB-træner Henrik Clausen havde udskiftet en synligt utilfreds Eric Djemba-Djemba, der nægtede at give hånd til træneren og måtte beroliges af assistent Thomas Helveg på OB's udskiftningsbænk.
     
Odenseanerne, der fra start gav superligadebut til den 19-årige midterforsvarer Kasper Larsen, leverede en fin første halvleg, hvor holdet ligesom mod Silkeborg viste gode kombinationer og stor bevægelighed og bidrog til en underholdende kamp.
     
Morten Skoubo havde flere kvalificerede afslutninger, der med lidt mere præcision kunne have rystet de ellers voldsomt selvsikre gæster.
     
Med Kasper Lorentzen for anden kamp i træk i en rolle som "falsk angriber" spillede FC Nordsjælland nøjagtigt som det tophold, de er, og i modsætning til i forårspremieren kan OB ikke for alvor beklage sig over udfaldet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik