Seks veje slået sammen: Kæmpe loppemarked i weekenden

Seks veje slår sig sammen på Frederiksberg for at afholde kæmpe loppemarked på lørdag.

Er du én af de københavnere, der elsker at gå på jagt efter gemt guld i genbrugsforretninger og loppemarkeder, så kan du se frem til alle genbrugsjægeres våde drøm på lørdag.

På lørdag luger beboerne i området mellem Gammel Kongevej og Forum ud i deres overskudslagre, når seks veje i Frederiksbergs Kongekvarter bliver forvandlet til et stort loppemarked.

Alle kælderdøre, loftsluger og garageporte slås op, og her kan du komme forbi og prutte om alt fra beboernes loppehylder.

Social tradition

Og spørger du én af initiativtagerne til den store loppedag på Frederiksberg, så er der flere grunde til at besøge markedet, selv hvis man hverken har tænkt sig at købe eller sælge:

- Det er virkelig skønt, når man bor i en stor by, at man pludselig kan komme cyklende ned ad sin vej, og der så er nogle, der vinker eller siger hej. Det hele startede med den vision om, at vejloppemarkedet på min vej til sidst skulle blive en tradition, hvor vi sluttede af med en vejfest i sensommeren, og det mål er nået. Vi har nu holdt havefest i to år, siger Hanne Dalum.

Målet om at gøre loppemarkederne til en tradition på Frederiksberg ser ud til at lykkedes i mere end én forstand. For siden de startede for to år siden er Frederiksberg Vejlopper stadig mere populære. I år er både det lokale pizzeria, fritidsklubben Huset og de lokale kiosker også med i vejfesterne.

Det hele foregår på Forhåbningsholms Allé, Svend Trøsts Vej, Niels Ebbesens Vej, Sankt Knuds Vej, Lykkeholms Allé og Uraniavej mellem klokken 10-16 på lørdag d. 5. Maj.

Efter loppemarkederne er der fest for beboerne. Sådan så det ud sidste år. 
Efter loppemarkederne er der fest for beboerne. Sådan så det ud sidste år. 
Foto: Frederiksberg Vejlopper

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik