Lille dreng styrter seks meter ned i shoppingcenter

En dreng er styrtet ned fra en rulletrappe i shoppingcentret Fisketorvet.

Opdatering kl. 17:51: Politiet oplyser over for Ekstra Bladet, at det viser sig, at drengen er tre år og ikke seks år, som de først meldte ud.

Opdatering kl 17:15: Københavns Politi oplyser, at drengens tilstand ikke er kritisk, men stabil.

Politi og ambulancefolk er torsdag eftermiddag rykket ud til en tragisk hændelse i indkøbscentret Fisketorvet i København.

Her er en dreng på tre år faldet flere meter ned fra en rulletrappe, oplyser Københavns Politi.

- Det er en lille dreng, der er faldet cirka seks meter ned ved siden af en rulletrappe, siger vagtchef Henrik Svejstrup.

Han fortæller, at drengen på en eller anden måde har presset sig gennem ydersiden af et glasværn ved rulletrappen. Han har herefter fået fat i det rullende gelænder, som trækker ham ned.

- Vi er ved at undersøge den del for at finde ud af, hvad der helt præcist er sket, siger Henrik Svejstrup

Drengens tilstand er foreløbigt ukendt. Han er ifølge Henrik Svejstrup blevet bragt på Rigshospitalets Traumecenter.

Drengen var dog ved bevidsthed, da han blev hentet af ambulancen.

Uheldet skete omkring klokken 15.18, da drengen var i Fisketorvet med sine forældre. Der skule være blevet ydet førstehjælp af en eller flere af de tilstedeværende, der overværede epsioden, fortæller vagtchefen.

Politiet har undersøgt ulykkesstedet og sender en rapport til Arbejdstilsynet. Andre myndigheder skal også undersøge rulletrappen, men ifølge politiet vil man ikke umiddelbart kræve tiltag omkring sikkerheden.

TV 2 Lorry har rettet henvendelse til Fisketorvet. Men de ønsker ikke at kommentere hændelsen.

Det er ikke første gang, at personer kommer til skade ved rulletrapper. Tilbage i 2015 faldt en 36-årig mand 14 meter ned fra en rulletrappe i shoppingcentret Field's. Han overlevede på mirakuløs vis.

Tilbage i 2013 blev en seks-årig dreng klemt bevidstløs mellem et gelænder og en rulletrappe i Magasin Du Nord i København. Du kan se mere om den episode ved at klikke HER.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik