Segboard selvantændte på skole: Nu advarer Kians mor andre

Kian Andersen havde i går sit segboard med i skole som så mange andre dage. Men pludselig selvantændte det inde i klasselokalet.

Det der lignede en helt almindelig torsdag i 8. A på Præstemoseskolen i Hvidovre tog i går en noget uventet drejning.

Midt i undervisningen kunne elever nemlig lugte røg, og den viste sig at komme fra et segboard i klasseværelset.

- Jeg havde været ude og køre på det, og efter jeg havde ladet det op, var der nogle der synes, de kunne lugte røg, siger Kian Lindahl Andersen, der ejer segboardet.

Da han fandt ud af, at røgen stammede fra segboardet, skyndte han sig at smide det ud af vinduet, men desværre stoppede det ikke med røgudviklingen.

Rent held det skete i skolen

Efter et kort stykke tid gik der ild i boardet, og brandvæsnet blev tilkaldt. Og selvom slukningen foregik udramatisk, så har det sat nogle tanker i gang - både hos Kian Lindahl Andersen og hans mor Maiken Lindahl Ljungberg.

- Kian har det liggende på sit værelse i tøjskabet, og der har det ligget i to år. Vi har været ude og rejse i løbet af den tid, og Kian har ligget og sovet derinde. Det har jeg det dårligt med at tænke på, siger hun til TV 2 Lorry.

Segboardet har været en populær julegave de seneste år, og derfor frygter Maiken Ljungberg, at der også kan være andre, der ikke kender til faren ved at have et segboard liggende.

Ovenpå oplevelsen har hun skrevet et opslag, som hun har delt i den lokale Hvidovregruppe på facebook. Her advarer hun andre mod at have segboards liggende indenfor.

- Jeg synes, det er vigtigt, budskabet kommer ud. Sådan noget kommer aldrig ind i vores hjem mere, siger hun.

Segboardet der brød i brand er af modellen EcoFly S2 - et segboard, der tidligere er blevet advaret imod - og er købt gennem firmaet www.mysegboard.dk. Det firma eksisterer ikke længere.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik