Se søndagsræs med hurtige biler - Danish Superturisme Turbo

Følg de fem kørere fra hovedstadsområdet, når startskuddet går til 2. løb i den nye superklasse i dansk motorsport, Danish Superturisme Turbo.

Lorry+ sender på søndag d. 15. maj live fra Ring Djursland, når startskuddet går til 2. løb af klassen Danish Superturisme Turbo.

Følg løbet live fra kl. 12.30 på TV2 Lorrys egen tv-kanal, Lorry+ og som livestream på tv2lorry.dk, hvor løbet herefter kan ses on demand.

21-årige Frederik Vodder fra Roskilde Racing startede 1. løb på Padborg Park med ærgerlige motorproblemer og var i et enkelt heat  tvunget ind i pit hele fire gange. Men i finalen viste han endelig, at han i år tæller med blandt udfordrerne til en topplacering i superklassen.  

Hos den motorglade familien Rasmussen fra Frederikssund kører både far Rene Rasmussen og datteren Nicole Rasmussen med i hver deres racerbil i Danish Supertourisme Turbo. De kører for Nymark Racing, og 53-årige Rene Rasmussen viste i 1. løb, at han er en rutineret racerkører. Han går efter at vinde løbets Gentlemen Cup for veteranerne.

Det er første gang den 19-årige datter Nicole Rasmussen kører med i bilklassen og målet er at hun skal lære at arbejde sig op i feltet. Hun fik da også en noget usikker start på 1. løb på grund af manglende muligheder for at forberede sig. Nicole Rasmussen tabte derfor kvinde-duellen i 1. løb af supertourisme-klassen til norske Molly Pettit.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik