Se listen: Så meget indsamlede din kommune til Kræftens Bekæmpelse

Hele Danmark gik søndag sammen mod kræft ved at samle ind til bl.a. forskning og patientstøtte. Her kan du se, hvor meget din kommune fik indsamlet.

Folk fra hele landet valgte søndag den 7. april at gå ud i solskinnet med en indsamlingsbøsse i hånden. Det var nemlig dagen for Kræftens Bekæmpelses årlige Landsindsamling.

Mere end 26.000 indsamlere valgte at stemme dørklokker, og det foreløbige resultat siger, at der er blevet indsamlet 33 millioner kroner. Og beløbet kan meget vel nå et stige lidt endnu.

De mange penge som Kræftens Bekæmpelse får ind ved landsindsamlingen fordeles på relevante områder. 62 procent går til forskning, 19 procent til patientstøttesamarbejde, 16 procent til oplysning og forebyggelse og 3 procent går til administration.

Lorryland indsamlede 7,5 millioner

Fokuserer man på de 34 kommuner i TV 2 Lorrys område, så er der i alt blevet indsamlet 7.621.904 kroner.

Københavns Kommune løber måske ikke så overraskende afsted med titlen som den kommune, hvor der er røget flest mønter og sedler i indsamlingsbøsserne. Hele 1.248.079 kroner blev det nemlig til.

Men kommuner som Egedal, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Greve, Køge, Roskilde og Rudersdal har virkelig også været med til at hæve beløbet. De har nemlig alle indsamlet langt over 200.000 kroner hver.

Blandt de kommuner, der har indsamlet færrest penge, er Ishøj, Vallensbæk, Albertslund og Glostrup.

Herunder kan du se en oversigt over, hvor mange penge der er blevet indsamlet til Kræftens Bekæmpelse i din kommune, og hvor mange der havde meldt sig som indsamler.

Se her, hvor meget der blev indsamlet i din kommune

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sundhed

Collage

playSend eller modtag et virtuelt kram: Overlægen Annette vil sprede glæde i hverdagen

laeger.jpg

Region H: Lægemanglen er knækket - næsten

LCA

Ny behandling på Riget giver blinde synet tilbage

vilde mink

playVilde mink skaber bekymring: Udvalgsformand frygter smitterisiko

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere