Se listen: Her får du bedst service

Apoteker leverer den bedste service i de fysiske butikker, mens fastfoodrestauranter leverer den dårligste. Det viser en undersøgelse fra YouGov.

Halvdelen af danskerne angiver i undersøgelsen, at apotekerne leverer bedst service, mens andre brancher halter langt bagefter.  Det skriver Søndagsavisen, der har fået lavet undersøgelsen.

Og det er der en grund til, mener ekspert:

- Apotekerne er i hård konkurrence, men har oppet sig i takt med, at man kan købe deres produkter i andre butikker. De har en høj troværdighed, for i modsætning til andre står de i en hvid kittel og rådgiver folk, siger Henrik Meng, ekspert i kundeservice.

Specialbutikkerne med faglærte ekspedienter, topper Søndagsavisens liste over bedste service. Mens discountsupermarkeder, fastfoodrestauranter, kiosker og grønthandlere i den nederste del af listen.

Og Henrik Meng er ikke imponeret over tallene i undersøgelsen: - Der er nogle af de her brancher, som skal tage sig alvorligt sammen, for de har en konkurrence, som hedder internettet, og mange af varerne i de her butikker kan folk købe hjemmefra, siger Henrik Meng til Søndagsavisen.

 

Her oplever danskerne af få bedst service – YouGov undersøgelse blandt 1.011 respondenter

Apoteker             50%
Restauranter     38%
Tøjbutikker        28%
Boghandlere       25%
Personlig pleje   24%
Slagtere              24%
Bagere               21%
Fiskehandlere    17%
Supermarkeder 13%
Bilforhandlere    12%
Elektronikforhandlere       11%
Discountsupermarkeder   10%
Møbelforretninger 10%
Byggemarkeder 10%
Grønthandlere    9 %
Tankstationer/kiosker          7%
Fastfoodrestauranter            5%

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik