Se kortet: Her er de dyreste og billigste dagsinstitutioner

Der er stor forskel på, hvad du skal betale for at få dit barn passet i regionernes forskellige kommuner. Se her hvor stor prisforskel der er.

Når familien bliver forøget, er der mange ting, som skal overvejes. Ikke mindst valget af daginstitution til barnet, og her er der altså penge at spare alt efter, hvilken kommune man vælger at bosætte sig i.

Ønsker du, at din barn skal i dagpleje, så skal du have pengepungen frem, hvis du bor i Gentofte Kommune. Her koster det nemlig 44.748 kroner om året, hvilket er den højeste ydelse i regionen.

Nabokommunen Gladsaxe tager 37.440 kroner årligt, mens du kan spare rigtig meget ved at flytte til Ishøj, hvor det kun koster 30.780 kroner om året.

Vælger man i stedet en vuggestueplads, hvilket i nogle kommuner er dyrere og andre billigere sammenlignet med en dagplejeplads, er det Dragør Kommune, som har de højeste takster.

Her koster en vuggestueplads inklusiv madordning 46.200 kroner årligt, hvorimod du 500 meter væk, i Tårnby Kommune, kan få en plads for 37.056 kroner.

Vil du læse mere om priserne i Dragør og Tårnby, så klik her.

Vil du spare mange penge, skal du tage til Vallensbæk Kommune, hvor en vuggestueplads inklusiv madordning kun koster 32.400 kroner årligt.

Når barnet kommer i børnehavealderen, skal der igen overvejes kommuner. Det forholder sig nemlig ikke således, at de kommuner, hvor en vuggestueplads er dyr eller billig, nødvendigvis er det samme, når det gælder børnehaver.

En børnehaveplads inklusiv madordning er i regionen billigst i Albertslund Kommune, hvor prisen per år er 23.592 kroner.

Den dyreste plads findes Københavns Kommune, hvor prisen når op på 30.612 kroner. Vil man gerne spare 6000 kroner uden at flytte så langt, kan man i nabokommunen Frederiksberg få en plads for 23.928 kroner årligt.

Få et overblik over kommunernes priser i det interaktive kort herunder:

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik