Se kagerne: Ingen medalje til det danske konditorlandshold

Tre dygtige, danske konditormestre fra hovedstadsområdet måtte se sig slået til værterne fra Frankrig, da der mandag blev afholdt VM for konditormestre.

Tre ens chokoladekager, tre ens iskager, tre skulpturer i sukker, chokolade og is, samt femten identiske desserttallerkener. 

Sådan lyder opskriften på en  finale ved verdensmesterskabet for konditorlandshold, der i år blev afholdt i Lyon i Frankrig. 

Danmark sendte Mads Klistrup fra La Glace i Indre København, Fraja Krarup fra Brødkunsten på Nørrebro og Line Gorm fra Skodsborg Kurhotel.

Og de tre dygtige konditormestre valgte troldsmandstemaet Harry Potter. 

Kagerne var desværre ikke magiske nok til en medajle, for værterne fra Frankrig løb med sejren, mens Japan og Schweiz løb med henholdsvis andenpladsen og tredjepladsen.

Danmarks bud på verdens bedste is. Isen er bygget op omkring kokos, pistacie, yuzu, mango og jordbær.\nIsen har navnet - Weasleys' Wizard Wheezes - opkaldt efter Harry Potters rødhårede ven.
Danmarks bud på verdens bedste is. Isen er bygget op omkring kokos, pistacie, yuzu, mango og jordbær.\nIsen har navnet - Weasleys' Wizard Wheezes - opkaldt efter Harry Potters rødhårede ven.
Foto: Konditorlandsholdet
The Golden Snitch er navnet på desserttallerknen, der består af karameliserede pistacienødder, yuzu-is, jordskokker, kokos panna cotta, banankompot passionssifon og sprøde skumfiduser pakket fint ind i en blank karamelkugle.
The Golden Snitch er navnet på desserttallerknen, der består af karameliserede pistacienødder, yuzu-is, jordskokker, kokos panna cotta, banankompot passionssifon og sprøde skumfiduser pakket fint ind i en blank karamelkugle.
Foto: Konditorlandsholdet
Chokoladekagen hedder Nimbus 2000 - som er navnet på Harry Potters flyvende kost.\nKagen består af en chokoladebund, saltkaramel, ingefærkiksebund, orangecremeux, appelsinmarmelade samt en Caraibe chokolademousse.
Chokoladekagen hedder Nimbus 2000 - som er navnet på Harry Potters flyvende kost.\nKagen består af en chokoladebund, saltkaramel, ingefærkiksebund, orangecremeux, appelsinmarmelade samt en Caraibe chokolademousse.
Foto: Bager- & Konditormestre i Danmark
Den samlede dessertanretning fra det danske konditorlandshold. 
Den samlede dessertanretning fra det danske konditorlandshold. 
Foto: Bager- & Konditormestre i Danmark
Det danske konditorlandshold fik en flot femteplads ved verdensmesterskabet i 2015. Fra venstre: Coach og dommer Carsten Kej, Mads Klistrup (La Glace), Freja Krarup (Brødkunsten), Line Gorm (Skodsborg Kurhotel)
Det danske konditorlandshold fik en flot femteplads ved verdensmesterskabet i 2015. Fra venstre: Coach og dommer Carsten Kej, Mads Klistrup (La Glace), Freja Krarup (Brødkunsten), Line Gorm (Skodsborg Kurhotel)
Foto: Flemming Gernyx

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik