Villaen i Virum har en offentlig vurdering på over 8 millioner kroner

Villaen i Vedbæk er vurderet til mere end otte millioner

1 af 2

Scor kassen: Køb en millionvilla på tvangsauktion

Hvis du vil bo standsmæssigt - så kan det betale sig at købe på tvangsauktion

Drømmer du om at bo i et sådan et lidt bedre hus-  i den lidt dyrere ende af prisskalaen - og vil du helst ikke betale så meget for det - så kan det måske betale sig at undersøge markedet for tvangsauktioner.

Det skriver Boliga.dk, der netop har offentliggjort en liste over de fem højest vurderede villaer på tvangsauktion ligenu. Og når de ryger under hammeren, så kan de ifølge Boliga.dk købes til reduceret pris.

Virksomheden itvang.dk overvåger matrkedet, og her siger afdelingsleder Trine Peters til Boliga, at der er flere grunde til, at millionvillaerne ryger på tvangsauktion.

-Det kan skyldes, at personen med den største indtægt mister sit job eller at en privat drevet firma går konkurs – Skat er som bekendt begyndt at inddrage gæld efter en lang periode i dvale. Og så rammes en del af de afdragsfri lån, der nu skal afdrages. Nogle har belånt ejendommen til op over skorstenen bl.a. via forbrugslån, og de rammes nu i forbindelse med at måtte sælge ejendommen i et marked, der er dykket voldsomt, siger Trine Peters og tilføjer, at skilsmisser også sender dyre villaer på tvangsauktion.

 

Millionvillaer på tvangsauktion

1. Villa, Vedbæk. Offentlig vurdering: 8,1 mio. kr.
Denne villa ligger blot 200 meter fra Vedbæk Strandvej og har et samlet boligareal på 285 kvadratmeter fordelt på tre etager. Huset er opført i 1929, og på den 1.197 kvadratmeter store grund er der blandt andet to træterrasser på henholdsvis 4x4 meter og 6x4 meter.
Der afholdes auktion 11. maj ved Retten i Lyngby.
Se tvangsauktionen herhttp://www.itvang.dk/auktion/31487

2. Villa, Virum. Offentlig vurdering: 8,1 mio. kr.
I Virum nord for København kan man sikre sig en gulpudset villa på 304 kvadratmeter. Huset har en indbygget udestue, og i haven kan man snuppe en tur i swimmingpoolen. Den kommende ejer må dog hverken fælde eller beskære den fredede blodbøg, der står midt på grunden.
Der afholdes auktion 11. maj ved Retten i Lyngby.
Se tvangsauktionen herhttp://www.itvang.dk/auktion/31488

 
3. Villa, Helsingør. Offentlig vurdering: 6,45 mio. kr.
Udover de 236 kvadratmeter får man udsigt til Øresund fra førstesalen i denne villa i Helsingør i Nordsjælland. Til gengæld kommer man sandsynligvis til at slås med vand i kælderen ved større mængder regn.
Villaen har været på førsteauktion, hvor højeste bud lød på 3,55 millioner kroner. Andenauktionen afholdes 17. maj ved Retten i Helsingør.
Se tvangsauktionen herhttp://www.itvang.dk/auktion/31468

4. Villa, Rungsted Kyst. Offentlig vurdering 5,75 mio kr.
Denne villa ligger tæt på vand, golfklub og gymnasium, og så har den kun 36 år på bagen. Den måler 264 kvadratmeter, men er endnu ikke besigtiget indvendigt.
Der afholdes auktion 10. maj ved Retten i Helsingør.
Se tvangsauktionen herhttp://www.itvang.dk/auktion/31372

5. Villa, Vedbæk. Offentlig vurdering: 3,9 mio kr.
Det højeste bud på førsteauktionen lød på 3,1 millioner kroner, men der er stadig mulighed for at sikre sig denne 132 kvadratmeter store villa i Vedbæk. Det hvidpudsede murstenshus blev bygget i 1967.
Andenauktionen afholdes 18. maj ved Retten i Lyngby.
Se tvangsauktionen herhttp://www.itvang.dk/auktion/31577