SAS overvejer orkan-stop for USA-afgange

SAS overvejer at aflyse mandags-afgange mellem København og New York og Washington på grund af orkanen Sandy.

SAS overvejer nu at aflyse flere afgange mellem Københavns Lufthavn og henholdsvis New York og Washington på grund af orkanen Sandy.

Det oplyser pressechef i SAS Trine Kromann-Mikkelsen.

- Vi flyver til USA i dag, men vi overvejer nøje situationen med hensyn til i morgen. Det er stadig ikke afgjort, om vi flyver i morgen, siger hun.

Mandag er der to oversøiske afgange fra Københavns Lufthavn - en til New York og en til Washington. Samtidig er der et tilsvarende antal flyvninger den anden vej, oplyser Trine Kromann-Mikkelsen.

- Vi giver besked via sms til de passagerer, der har bestilt dette, og ellers kan man følge med på vores hjemmeside, siger hun.

SAS forventer at træffe beslutningen om at flyve til den amerikanske østkyst i løbet af søndag aften.

Trine Kromann-Mikkelsen understreger, at passagerer med billet til New York eller Washington kan ombooke deres billet uden at skulle betale gebyr frem til den 31. oktober.

Hundredvis af fly til lufthavne på hele den nordamerikanske østkyst er aflyst, mens amerikanerne forbereder sig på mødet med det voldsomme uvejr, der formodes at blive det værste i årtier.

Sandy ventes at ramme USA's fastland mandag eller tirsdag med kraftige vindstød og voldsomme oversvømmelser.

Air France har aflyst alle flyafgange til New York og Washington mandag, mens amerikanske flyselskaber har aflyst hundredvis af indenrigsafgange.

Søndag var lufthavnene i New York stadig åbne - men lufthavnsmyndighederne advarede passagererne om store forsinkelser.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik