SAS aflyser fly til USA lørdag

En kraftig snestorm forventes at falde på USAs østkyst, og det får SAS til at aflyse fly fra København til Washington og New York.

SAS melder om "store uregelmæssigheder" i afgangene til og fra den amerikanske østkyst, hvor metrologerne har varslet enorme mængder sne.

SAS skriver på sin webside at lørdagens afgange til og fra New York og Washington er aflyst. Der kan komme flere aflysninger, så selskabet opfordrer til at passagerer holder øje med deres flyafgang påp SAS webside eller app.

- På grund af vejrsituationen på USA's østkyst vil der være store uregelmæssigheder til og fra New York, Newark og Washington i løbet af weekenden, skriver SAS.

Selskabet skriver at alle berørte passagerer, inklusive dem i transit, vil blive genbooket af SAS. Flere trafikforstyrrelser kan opstå, skriver selskabet. Også fly med afgange fra Stockholm og Oslo til østkysten i USA er aflyst.

I alt er flere tusinde fly fra forskellige luftfartsselskaber blevet aflyst i USA på grund af udsigten til store snemængder. Det skriver Ritzau.

Meteorologer har advaret om, at snestormen muligvis kan lamme det nordøstlige USA, hvor over 60 centimeter sne ventes at falde i blandt andet de centrale dele af Baltimore og Washington.

De seneste prognoser peger på, at der andre steder kan falde op til 90 centimeter sne. Tidligt fredag eftermiddag lokal tid begyndte der at falde sne i Washington, ifølge Reuters.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Vedat

playSætter telefoner i stand og forærer dem væk: "Ingen skal mangle det, jeg manglede"

Nicolai 2 pix

galleryNicolai med Tourettes fik tæv på gaden: "Jeg vil ALDRIG gemme mig væk"

Den Sønderjyske By

Omdiskuteret og langvarig boligsag kommer nu for retten

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere