SAMLET OVERBLIK: Her vil strejken ramme i dit område

Fagforbund har udpeget adskillige arbejdspladser i hovedstadsområdet, hvor medlemmer skal nedlægge arbejde. Se hvilke på kortet i artiklen.

4. april.

Det kan blive dagen, hvor op 100.000 ansatte på landsplan i stat, regioner og kommuner kommer til at nedlægge deres arbejde. 

Flere steder er man begyndt at forberede sig. Både blandt småbørnsforældre, gymnasieelever og private virksomheder

Fagforeningerne har nemlig fastlagt denne dato som deadline for at få forhandlet nye overenskomster på plads i Forligsinstitutionen.

Herunder har fagforeningerne sat navne på de arbejdspladser, der er udpeget til at skulle strejke. 

Skoler, børnehaver og hospitaler strejker

En stor del af de udvalgte arbejdspladser ligger i hovedstadsområdet.

Blandt andet er 1.309 lærere udvalgt til at strejke på 26 forskellige folkeskoler i TV 2 Lorrys sendeområde, mens børnehaver i både København, Helsingør, Høje-Taastrup, Gentofte og Ballerup vil strejke. I Roskilde og Lejre nedlægger samtlige af FOAs dagplejere også arbejdet, mens fagforbundets social- og sundhedspersonale i en stribe kommuner strejker udvalgte steder.

Også sygeplejersker såvel som læger nedlægger arbejdet på de forskellige hospitaler i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

På kortet herunder kan du udvælge arbejdsområde ved at trykke på ikonet øverst til venstre og se, hvilke arbejdspladser og institutioner i dit nærområde, der varsler om strejke.

OBS: Selvom et sted, for eksempel en børnehave, er angivet på kortet, er det ikke ensbetydende med, at institutionen vil lukke i tilfælde af strejke, da det ikke er givet, at alle medarbejdere på stedet er medlem af de fagforeninger, der strejker.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik