Sag mod FC Nordsjælland-ejer ankes til Højesteret

Konkursboet vil have Højesteret til at tage stilling til sagen mod FC Nordsjælland-chefen Allan K. Pedersen.

FC Nordsjællands ejer, Allan K. Pedersen, glædede sig måske for tidligt, da han 19. april i Østre Landsret slap med at betale 2,5 millioner kroner for at have solgt fodboldklubben for billigt til sig selv i 2008.

Konkursboet har i hvert fald besluttet sig for at anke sagen til Højesteret.

- Det juridiske og økonomiske grundlag for anken er det samme, som blev fremlagt til prøvelse for Østre Landsret. Konkursboet mener dog, at sagen er så principiel, at den bør prøves også ved Højesteret, lyder det i en pressemeddelelse.

Boet krævede et langt højere beløb, end det Allan K. Pedersen af Østre Landsret blev dømt til at betale tilbage.

Efter afgørelsen i april udtalte Allan K. Pedersen:

- Afgørelsen betyder, at der skal betales et mindre ekstrabeløb for klubben, men omvendt er sagen for mit vedkommende nu overstået, og efter fem år slipper jeg nu endelig for at bruge mere tid og energi på den historie.

Advokat Michael Vilhelm Nielsen, der førte sagen for konkursboet og dermed var FCN-ejerens modpart, mente dengang, at millionregningen var billigt sluppet.

- Vi konstaterer, at vi har fået medhold juridisk på omstødelsesspørgsmålet og på spørgsmålet om erstatningsansvar for bestyrelsen.

- Konsekvensen er lidt til den lave side, og det vil vi overveje, om vi skal tage til Højesteret, sagde Michael Vilhelm Nielsen.

Det er nu sket.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik