Sådan bliver vejret i årets første forårsweekend

Lørdag kan der komme lidt forårsstemning, hvis solen bryder igennem, men søndag bliver en grå og våd affære.

I årets første forårsweekend byder vejret på lidt af hvert. Så det er lige tidligt nok at satse på sandalen og pakke de lune sweatere i en kasse oppe på loftet.   

Lørdagen starter i det grå, men allerede om formiddagen ser det bedre ud. 

- Det ser desværre ud til, at det starter med gråvejr og regn. Men op ad lørdagen, ved 10-11 tiden, bliver det tørvejr. Tørvejret starter i den sydlige del af hovedstadsområdet og kommer til sidst nordpå, fortæller Andreas Nyholm, Meteorolog, TV2 Vejret.

Der er lidt uenighed i prognoserne, men det ser ud til, at der kan komme opklaring i eftermiddagstimerne. 

- Der er en reel chance for, at solen kommer igennem, og der kommer lidt forårsstemning, siger Andreas Nyholm fra TV2 Vejret.

Temperaturerne kommer til at ligge på seks eller syv grader, og hvis solen vinder over skyerne, så kan den snige sig op på otte grader. 

Først regn, så sne 

Søndag er der ikke meget forårsstemning i luften med temperaturer på omkring fire til fem grader. 

- Det ser ud til, at der kommer mest gråvejr og perioder med regn. Det bliver ikke heldagsregn, men der kommer en del i perioder, siger Andreas Nyholm, meteorolog, TV2 Vejret.

Mandag har vinteren glemt, at sæsonen er skiftet - her falder temperaturen til to til tre grader, og der er strid blæst fra øst.

- Der kommer sne på mandag, så nyd forårstegnenen, for der kommer kulde og sne fra øst. Allerede natten til mandag kommer der sne, og der kommer snebyger i løbet af dagen, siger meteorologen. 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik