Så er man altså vild med pandekager... DM afholdt på Nørrebro

De uofficielle danmarksmesterskaber i pandekagespisning blev i dag afholdt på Nørrebro i København. Her gjaldt det om at spise så meget som muligt på tre minutter.

Der er mange, der rigtig godt kan lide pandekager. Men deltagerne i de uofficielle danmarksmesterskaber i pandekagespisning på Guldkroen på Nørrebro må alligevel kunne lide dem mere end de fleste.

Her gjaldt det nemlig om at spise så mange som overhovedet muligt på bare tre minutter og gerne med tilbehør som is, syltetøj, sukker, chokoladesovs og skumfiduser. 

- Jeg er kommet for at spise pandekager - og forhåbentlig for at vinde. Men nu må vi se, der er et par gode konkurrenter, kan jeg se, fortalte Mikael Hvilshøj Clausen, der deltog i pandekagespisningen. 

Hans taktik var enkel. 

- Jeg skal bare spise hurtigt, fortalte han, inden han som en af de første kastede sig ind i spisekonkurrencen.  

Deltagerne kæmpede to mod to og kunne skylle Guldkroens hjemmelavede pandekager ned med vand, mælk, varm kakao eller skumbanansjusser. 

Mikael Hvilshøj Clausen spiste lidt over et kilo pandekager på de tre minutter, og det var nok til, at han løb med sejren og titlen som uofficiel danmarksmester i pandekagespisning.

Præmien var en middag med Guldkroens såkaldte fædrelandsmenu for fire personer og fri bar i to timer. 

Se billederne her: 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik