S-togs problemer fredag: "Der er stadig nogle udfordringer"

Torsdag var der massive problemer med S-togsnettet nord for København. I dag melder Banedanmark, at problemerne endnu ikke er forbi.

Signalfejl på S-togsnettet medførte torsdag, at togdriften blev indstillet, og at der blev indsat togbusser mellem Gentofte og Hillerød.

Samtidig kørte S-togene med nedsat drift indtil aftenkøreplanen startede klokken 20. torsdag aften.

quote Vi har genstartet hele signalsystemet, men vi har efterfølgende konstateret, at der stadig er nogle udfordringer med at kunne afvikle togtrafikken

Søren Boysen, teknisk direktør i Banedanmark

Nu melder Banedanmark, at problemerne med de røde S-tog ikke er forbi endnu.

Fra fredag morgen og resten af dagen vil der være reduceret drift på S-togslinjerne E og B. Her vil togene kun køre hvert 20. minut. 

Banedanmark oplyser dog, at der indsættes ekstralange togsæt for at minimere generne for passagererne mest muligt.

quote Derfor vil der være reduceret drift på linje E og B fra fredag morgen og resten af dagen for at sikre en robust afvikling af togtrafikken, indtil vi har løst problemet

Søren Boysen, teknisk direktør i Banedanmark

- Vi har arbejdet på højtryk hele torsdag for at løse de fejl på signalsystemet på Nordbanen, som har generet togtrafikken. Vi har genstartet hele signalsystemet, men vi har efterfølgende konstateret, at der stadig er nogle udfordringer med at kunne afvikle togtrafikken i normalt omfang, udtaler teknisk direktør i Banedanmark, Søren Boysen, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Derfor vil der være reduceret drift på linje E og B fra fredag morgen og resten af dagen for at sikre en robust afvikling af togtrafikken, indtil vi har løst problemet. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik