S-borgmester er overrasket over modkandidat

Køge-borgmester Marie Stærke lægger ikke skjul på, at oprøret mod hende kommer som en overraskelse

Køge-borgmester Marie Stærke lægger ikke skjul på, at det kommer som en overraskelse, at partiets gruppeformand i byrådet Thomas Kielgast er gået ind i kampen om at blive partiets spidskandidat ved næste valg.
- Jeg var overrasket, da jeg fik det her at vide. Thomas og jeg har altid haft et godt og tillidsfuldt samarbejde, siger Marie Stærke, som onsdag aften officielt blev indstillet af partiforeningen i Nørre Køge som spidskandidat for Socialdemokraterne i hele kommunen. Det skriver DAGBLADET Køge.
      Og hun agter at kæmpe for at vinde valget, der skal afgøres i foråret.
- Det er en ære at være valgt af Socialdemokraterne, og jeg vil blive og kæmpe for Køge, indtil jeg ikke skal være borgmester mere, siger hun og peger på sin egen erfaring i rollen som borgmester.
- For mig handler det her om politik og politiske holdninger og om at have en kommune, der fungerer godt og er drevet fornuftigt, og det har vi opnået. I al beskedenhed har jeg været borgmester i fem år og har siddet i byrådet i 10 år. Jeg blev valgt med over 4700 personlige stemmer, og jeg har opnået et bredt samarbejde i byrådet, siger Marie Stærke til avisen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik