S afviser blå ’skræmmekampagne’: Vi holder skatten i ro

De borgerlige har ingen grund til at frygte, at et nyt flertal på Frederiksberg vil hæve skatterne og føre en bilfjendtlig politik.

Venstres Jan E. Jørgensen og andre borgerlige medlemmer af Frederiksberg Kommunalbestyrelse har ingen grund til at være bekymrede for hverken pengepung eller parkeringsmuligheder, hvis flertallet skifter ved kommunalvalget.

quote Det er klassisk blå skræmmekampagne, hvor man skyder os noget i skoene, som de borgerlige egentlig godt ved, vi ikke mener. Vi vil fastholde en økonomisk ansvarlighed og holde skatten i ro,

Michael Vindfeldt, Soc.dem., borgmesterkandidat, Frederiksberg

Det forsikrer Socialdemokratiets spidskandidat, Michael Vindfeldt, der med onsdagens melding fra Radikale Venstre har fået endnu et støtteparti bag sig i kampen om at overtage borgmesterposten i den kompakte hovedstadskommune, der har været konservativt styret gennem 108 år.

- Vi er med i parkeringsforliget, der er indgået. Det er klassisk blå skræmmekampagne, hvor man skyder os noget i skoene, som de borgerlige egentlig godt ved, vi ikke mener. Vi vil fastholde en økonomisk ansvarlighed og holde skatten i ro, siger Michael Vindfeldt til TV 2 Lorry.

Politik over midten

Jan E. Jørgensen sagde tidligere onsdag til TV 2 Lorry, at han er bekymret for, at Frederiksberg ender som København. 

-  At vi får et styre, hvor man hader biler og hvor vi har en tårnhøj skat, sagde han blandt andet.

Men det er der altså ifølge Michael Vindfeldt ingen grund til at frygte. Han glæder sig over det radikale kursskifte, der indebærer, at Radikale Venstre er en del af et valgforbund med Socialdemokratiet og venstrefløjen, men som også betyder, at der skal søges en konstituering henover den politiske midte og føres politik over midten i det daglige.

Blokpolitikken skal væk

- De seneste mange år har der været ført en ret massiv blokpolitik, og uanset hvad det ender med er vi glade for, at det kan betyde, at der kommer en ny politik – i stedet for en blå blok, der mest af alt bekymrer sig om grundskyld, siger Michael Vindfeldt.

Ser du det som en ny kurs fra Radikale Venstre?

- Det må du spørge de radikale om. Vi er bare glade for, at der nu er en bred koalition, der vil forsøge at gøre det anderledes, siger han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik