Rudersdal hyrer vagtværn efter attentat

Rudersdal: Dørene er låst til rådhuset i Rudersdal, og borgerne kommer kun ind, hvis en vagt slipper dem igennem. Rudersdal kommune har hyret et vagtværn, efter at Rudersdal Jobcenter på det tidligere rådhus i Birkerød blev angrebet af en 37-årig mand fra Nærum tirsdag aften, efter at han forinden havde truet med at ødelægge Rudersdal Rådhus ved at køre en entreprenørmaskine ind i bygningen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis' hjemmeside sn.dk.

- Vi tager truslerne meget alvorligt. Det er en farlig mand, som har truet kommunens medarbejdere tidligere. Derfor mener vi, at vi er nødt til sætte en vagt på de kommende dage. Vi kan ikke gå på kompromis med medarbejdernes sikkerhed, siger kommunaldirektør i Rudersdal, Bjarne Pedersen til sn.dk.

Manden er godt kendt af kommunens medarbejdere på jobcentret, hvor han har politi-tilhold frem til 2015. Han blev anholdt efter episoden i går aftes, hvor han gik amok på Jobcentret og smadrede en rude, men han blev løsladt igen klokken 23.30, efter at være blevet sigtet for trusler på livet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20171204-151030-A-1920x1281we

playOverblik: Sådan kan du donere til julehjælp - rekordmange har søgt

fødeafdeling region hovedstaden

Coronakrisens babyboom er aflyst for nu - eksperter forklarer hvorfor

efterladt speedbåd

Nogen har efterladt en speedbåd i Skovshoved Havn – og andet interessant fra hittegodslisten

Bedstemor Ann1

playBedstemor Ann har haft 19 plejebørn: "Nærkontakt med dyr er vigtigt"

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere