Rudersdal hyrer vagtværn efter attentat

Rudersdal: Dørene er låst til rådhuset i Rudersdal, og borgerne kommer kun ind, hvis en vagt slipper dem igennem. Rudersdal kommune har hyret et vagtværn, efter at Rudersdal Jobcenter på det tidligere rådhus i Birkerød blev angrebet af en 37-årig mand fra Nærum tirsdag aften, efter at han forinden havde truet med at ødelægge Rudersdal Rådhus ved at køre en entreprenørmaskine ind i bygningen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis' hjemmeside sn.dk.

- Vi tager truslerne meget alvorligt. Det er en farlig mand, som har truet kommunens medarbejdere tidligere. Derfor mener vi, at vi er nødt til sætte en vagt på de kommende dage. Vi kan ikke gå på kompromis med medarbejdernes sikkerhed, siger kommunaldirektør i Rudersdal, Bjarne Pedersen til sn.dk.

Manden er godt kendt af kommunens medarbejdere på jobcentret, hvor han har politi-tilhold frem til 2015. Han blev anholdt efter episoden i går aftes, hvor han gik amok på Jobcentret og smadrede en rude, men han blev løsladt igen klokken 23.30, efter at være blevet sigtet for trusler på livet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik