Royal villa til salg i Nordsjælland: Komtessen sælger - igen

Camilla Komtesse af Rosenborgs million-villa i Nordsjælland er fyldt med farver og finurligheder fra ende til anden. Nu er den til salg - igen. Har du råd?

I Bidstrup i Nordsjælland ligger en villa, der er lidt ud over det sædvanlige.

Boligen, der ejes af Camilla Komtesse af Rosenborg, er for anden gang på to år sat til salg.

Det er knap 240 kvadratmeter store hus har i denne omgang fået samme pris, som den var på markedet med i 2016, hvor boligen for første gang kom til salg. 

Det skriver Boliga.

Villaen er fyldt med farver og finurligeder fra ende til anden og beskrives af mægleren, Nem-Ejendomsmægler.dk, som et "sjældent udbudt 2-familiehus".

Her er der både plads til privat beboelse og erhverv eller til at to generationer flytter sammen.

Det skyldes, at ejendommen består af to bygninger og en stor kælder. Hovedhuset har både stort køkken-alrum med udgang til haven og terasseområdet, hvor der er en stor ude-spa.

På badeværelset kan man blive i det maritime tema, hvor man kan være sig selv, mens man er omgivet af både koralfisk og delfiner. 

Særligt toiletterne i det spraglede hus er blevet godt dekoreret
Særligt toiletterne i det spraglede hus er blevet godt dekoreret
Foto: Nem Ejendomsmægler

Placeringen af villaen er midt i det naturskønne område i Bistrup tæt ved Furesø. Komtessen håber fortsat på, at hun kan finde en anden bolig i naturskønne områder.

- Vi sælger huset, fordi vi skal skilles, men der er intet hastværk. Vi bor her stadig begge to, mens vi leder efter noget andet. Jeg vil gerne blive her i de grønne områder, og Mikael vil gerne finde en husbåd, sagde hun til Boliga i forbindelse med, at huset blev sat til salg i 2016.

Du kan se hele villaen ved at klikke her. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik