Royal Arena: Vi er klar!

Scenen er klar - alt er færdigt - nu mangler kun publikum - og Metallica!

I et gigantisk koncertrum - midt i salen - står den der og venter i stilhed. Scenen!

Samlingspunktet for 15.500 tilskueres udelte opmærksomhed, når de fire medlemmer af Metallica - James Hetfield, Kirk Hammett, Robert Trujillo - og ikke mindst Lars Ulrich, indtager deres pladser til den første af fire koncertaftener i Københavns nye Royal Arena, er klar.

Instrumenterne står og venter. Royal Arena kan indtages.

I fire dage - den 3. februar - den 5. februar - den 7. februar og den 9. februar - skal Royal Arena være hjemmebane for et af verdens største rockbands, Metallica. De fire medlemmer har skræddersyet koncerterne til arenaens åbning, og billetterne blev udsolgt  i højt tempo.

Metallica ankommer fra Singapore, hvor de gav koncert 22. januar - og efter koncerterne i København går turen hjem til USA - til Los Angeles, hvor de skal spille ved den 59. Grammyuddeling.

Men i morgen handler det altså om København - og Royal Arena. Publikum kommer rejsende til arenaen fra hele landet, ligesom også mange svenskere har fået købt billet til Københavns nye koncert og sportssamlingspunkt.

Det er dsignteamet 3XN, HKS Architects, Arup, ME Engineers og Planit-ie, der står bag designet af Royal Arena. 

Lørdag for en lille uge siden fandt den officielle åbning af byggeriet til 1,4 milliarder kroner sted - i morgen aften er det koncertgængerne, der åbner arenaen.

32.000 liter fadøl er på køl - og bortset fra, at der stadig mangler at blive fyldt lidt andre mad- og drikkevarer på - så melder Royal Arena nu helt klar.

Første gæst bliver sluppet ind i morgen klokken 17.30.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik