Royal Arena: Fra nul til 100 millioner kroner på et år

I ny serie på Lorry+ følger vi det hold medarbejdere, der skal drive Københavns nye arena, og sikre en omsætning på over 100 millioner kroner om året.

Hvordan skal pølsen smage? Hvor meget kød skal der i burgerne? Hvilken snerydningsmaskine skal der til? Der er masser af ting af forberede for Team Royal Arena, der er det hold af medarbejdere, der sammen har brugt efteråret på at gøre klar til åbningen af Royal Arena til februar.

I serien ”Gang i Arenaen” følger vi holdet fra de er bare seks medarbejdere. Når Arenaen åbner, vil de være mere end 300 ansatte. Så der skal hyres hundredvis af kommende såkaldte Royal Rebels, de nyansatte skal oplæres og samtidig skal alt klappe, når publikum strømmer ind til åbningskoncerten med Metallica 3. februar.

Du kan følge med i den hektiske hverdag med jobsamtaler og prøvesmagninger, og ikke mindst overvære det øjeblik, da Team Royal Arena overtog nøglerne til Arenaen i begyndelsen af december og for alvor kunne komme i gang.

Royal Arena er ejet af Arena CPHX P/S, der er et selskab som Realdania og Københavns Kommune sammen står bag. Men det er Team Royal Arena fra Live Nation der skal stå for at drive Arenaen og som skal sørge for at fylde den med 80 arrangementer om året.

På Lorry+ kan du fra i aften og de kommende tre dage hver aften se to nye afsnit af ”Gang i Arenaen”. Første gang klokken 19.55 og igen med en genudsendelse klokken 22.00.

Du kan også vælge at se alle programmer, når det passer dig her  

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik