Roskildes kommunaldirektør fik også gaver

Tre koncerter og en fodboldkamp har Roskildes kommunaldirektør Henrik Kolind været til på it-firmaet KMD's regning, skriver DAGBLADET Roskilde.

Det erkender han, efter det i den seneste uge er kommet frem, at flere kommunalt ansatte har modtaget gaver fra KMD, og at Hillerøds kommunaldirektør er fritstillet efter afsløringen af, at han var til Madonna koncert betalt af KMD og efterfølgende indgik en millionaftale med firmaet.

- Jeg har været til tre koncerter og en fodboldkamp siden 2007. Hver gang skete det i forbindelse med et fagligt møde mellem KMD og syv til otte kommunaldirektører og andre direktører i det offentlige.

- Jeg kan godt se, at det måske ser mærkeligt ud udadtil, og jeg kan også ærgre mig over, at jeg ikke var mere klarsynet tidligere, men da der var tale om et møde med et fagligt indhold, betragtede jeg det ikke som en gave, siger Henrik Kolind.

Han afviser, at møderne med KMD har haft nogen betydning i forhold til indkøb af it-systemer.

- Hverken vores to tværgående hovedsystemer eller et mindre delsystem kommer fra KMD. Jeg tror kun, at 10-15 kommuner inklusiv os har skiftet fra KMD til andre leverandører, så Roskilde er ikke specielt KMD-venlige, lyder det fra Kolind.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik