Roskilde sender danmarksmestrene ud af pokalen

FC Midtjylland blev slået med 3-2 efter forlænget spilletid i Roskilde og har tabt tre gange på seks dage.

FC Midtjylland er meget overraskende færdig i DBU Pokalen, efter at danmarksmestrene onsdag aften blev dukket med 3-2 efter forlænget spilletid af FC Roskilde fra den næstbedste række.

Dermed blev midtjyderne straffet for at mønstre en startopstilling med så mange reserver, at det var nærmest ukendeligt både på papiret og på banen.

Den tidligere FCK-, Esbjerg- og Silkeborg-profil Jesper Bech blev matchvinder, da han scorede Roskildes tredje mål ni minutter inde i den forlængede spilletid.

En ny nedtur for FC Midtjylland, der nu har tabt tre gange på seks dage, og det hjalp altså ikke, at træner Jess Thorup lod en række af sine hårdt prøvede stamspillere få en pause på bænken.

Tværtimod kom Roskilde tidligt foran, da stopperen Nikolaj Hansen sparkede en løs bold i nettet, men Marco Larsen udlignede med et kanonskud fra kanten af feltet efter knap en halv times spil.

Den niveauforskel, der burde have været på de to hold, var dog aldrig til at få øje på.

Roskilde, der havde en række erfarne navne i startopstillingen, var organiseret i en tung 5-4-1-formation, der voldte midtjyderne mægtigt besvær.

Og formen fejler tilsyneladende intet hos Roskilde-spillerne, der var endnu bedre efter pausen.

Bajram Fetai sparkede hjemmeholdet på 2-1, da han sendte bolden ind ved Mikkel Andersens venstre stolpe efter en times spil.

Men et gæstehold, der ellers havde svært ved at skabe chancer, fik udlignet kort efter, da Morten "Duncan" Rasmussen fik sidste fod på bolden efter et klumpspil i Roskildes felt.

Thorup sendte markante folk som Jakob Poulsen og Kian Hansen i spil for at sikre sejren, men det blev altså undertippede Roskilde, der løb med pladsen i kvartfinalen.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Teamgym

Danmark opgiver værtskabet for EM i TeamGym næste år i Ballerup Super Arena

Nicolai Geertsen

playDe ringer fra hele verden for at høre om danskers helt vilde scoring

20201101-171511-l-1920x1276we.jpg

FCK-spiller ramt af corona

20_percent

playMød "verdens bedste bomvagt": Jensen har en særlig opgave i Lyngby Boldklub

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere