Roskilde Lufthavn er bedst til business

Roskilde Lufthavn er kåret til bedste business-lufthavn af europæisk magasin.

Hvor får direktører og forretningsfolk fra Europa, Rusland og Mellemøsten den bedste service, når de rejser til møder i private business-flyvemaskiner? Svaret er Roskilde Lufthavn.

I hvert fald har Magasinet European Business News netop kåret Roskilde Lufthavn som bedste business-lufthavn - blandt 400 konkurrenter i Europa, Mellemøsten, Rusland og Afrika.

Hvert år lander og letter 18.000 private business-flyvemaskiner fra lufthavnen seks kilometer uden for Roskilde.

- Noget af det nye, vi tilbyder kunderne, er, at blive kørt nærmest direkte til flyet, siger lufthavnschef Lars Lip i en pressemeddelese.

Han mener,  at det er god service, der gør den store forskel for den lille lufthavn.

- Vores terminal og faciliteter kan jo ikke rigtig matche konkurrerende business-lufthavne som f.eks. Farnborough, München eller Geneve. Så vi har satset ekstra skarpt på god og personlig service – og det har vores dedikerede personale virkelig leveret. Så vi er på godt sjællandsk ganske stolte, siger Lars Lip.

Roskilde Lufthavn tilbyder blandt andet personlig service, vip-lounge samt hurtig check-in.

Det er businessjet piloterne fra tre verdensdele, der har rated lufthavnen. En af de tilfredse kunder er General Manager Carsten Vistisen fra Joinjet.

- Roskilde har en fleksibilitet, der adskiller sig fra mange af de andre lufthavne, vi kommer i. Vi kan vælge, om vi vil have den lille eller store handling-pakke, alt efter hvad behovet er. Det er meget hurtigt og effektivt at komme gennem lufthavnen og stemningen er afslappet, venlig og imødekommende. Det betyder meget for piloterne, at de kan slappe af, når de er der og oplever stedet som uhøjtideligt samtidig med, at serviceniveauet er højt, siger Carsten Vistisen. 

Roskilde Lufthavn skulle oprindeligt have været en lufthavn med ruteflyvninger, men har i stedet udviklet sig til en business-lufthavn, og et hjemsted for privat- og skoleflyvninger.

Selve virksomheden Roskilde Lufthavn har 36 ansatte. Dertil kommer cirka 25 virksomheder med omkring 300 ansatte.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik