Roskilde-frivillige får Walk of Fame foran Orange Scene

Fem af de frivillige, der er med til at gøre Roskilde Festival til noget særligt, blev i dag hyldet som helte og fik deres navne indgraveret foran Orange Scene.

Roskilde festival satte i dag fokus på det enorme arbejde som de over 30.000 frivillige hvert år gør for at løfte festivalen.

quote Jeg er stolt over at være med til at bygge det medicinske beredskab op herude. Og at det arbejde jeg har lagt igennem årene bliver værdsat.

Helene Burne, frivillig på Roskilde Festival

Foran festivalens vartegn Orange scene fik fem udvalgte ”Roskilde Festival Helte” kaldet RF Heroes tirsdag formiddag en messingplade lagt på brostenene med deres navn eller teamnavn indgraveret. De Roskilde-frivilliges egen Walk of Fame. 

En af dagens fem helte var Helene Burne, som er frivillig teamleder for det medicinske beredskab på festivalen.

- Det betyder rigtig meget for mig. Jeg er stolt over at være nomineret til RF Heroes og få den her sten. Jeg er stolt over at være med til at bygge det medicinske beredskab op herude. Og at det arbejde jeg har lagt igennem årene bliver værdsat, fortæller Helene Burne til TV 2 Lorry.

Sådan ser Helenes sten ud.
Sådan ser Helenes sten ud.
Foto: Lars Just

De fem RF Heroes blev sidste år udvalgt blandt de mange frivillige, der blev nomineret som RF Heroes af festivalgæster og andre frivillige. Her startede Roskilde Festival, Tuborg Fondet og TV 2 Lorry et samarbejde om at styrke anerkendelsen af dem, der gør en ekstra indsats for fællesskabet. Både de betalende gæster og frivillige.

Nominer dine egne RF Heroes 2017

Nu er jagten gået ind på fem nye RF Heroes 2017 og det kan festivalens publikum og andre være med til ved at tage et billede af en eller flere, der gør en ekstraordinær indsats som frivillig - og nominere dem via Instagram med #RFHeroes.

TV 2 Lorry er også i år med i kampagnen og du kan fra i dag og løbende gennem festivalen se en række nære og personlige portrætter af nominerede RF Heroes på tv2lorry.dk. En af dem er Tinne Maria Andersen her, der er frivillig barbygger: 

Vær med til at nominere dine egne RF Heroes via Instagram #RFHeroes.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Køge Julerute

Trine fik en god idé: Arrangerer alternativ til julemarked - men på coronasikker måde

Stormtrooper

play18-årige Karla kedede sig under corona – men så købte hun en printer

Menighedsråd ballade

playBiskop tog affære: Nu er internt kirke-drama afgjort efter valg

København udsigt

playNational Geographic hylder København

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere