Røg direkte i fængsel efter at have meldt sig selv

En mand med tilknytning til rockergruppen Bandidos blev tirsdag idømt et år og ni måneders fængsel for ulovlig besiddelse af en skarpladt pistol. Dommen faldt godt to timer efter, at han havde meldt sig selv hos politiet i Helsingør, skriver Frederiksborg Amts Avis.
Det gik dermed stærkt, da den 33-årige Martin Jørgensen tirsdag omkring klokken 9.30 sammen med en advokat ankom til politistationen i Helsingør for at melde sig selv. Allerede inden middag var han ved Retten i Hillerød blevet idømt sin straf, som han umiddelbart efter ankede til Landsretten med henblik på en mildere straf.
Den skarpladte pistol blev fundet, da Martin Jørgensens hjem i Hundested den 10. december blev ransaget. Udover pistolen fandt politiet en ulovlig kniv samt en peberspray, og ordensmagten har lige siden ledt efter den 33-årige, der ikke var til stede på bopælen, da den blev ransaget.
Ved tirsdagens retsmøde, der startede som et grundlovsforhør men udviklede sig til en straffesag, erkendte han at have været i besiddelse af de ulovlige våben, som han dog ikke kunne forklare, hvorfra han havde.
Ulovlig besiddelse af våben takseres til minimum et års fængsel, og da Martin Jørgensen på gerningstidspunktet havde en reststraf på godt 300 dage, valgte dommeren at tildele ham ni måneders fængsel derudover. Martin Jørgensen blev sidste år dømt for sin medvirken til tyveri af 20.000 ampuller med væksthormon fra Novo Nordisk i Gentofte. Han blev prøveløsladt i september i år, men er nu altså atter bag tremmer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik