Jeannette Kvick fra Slagelse og Marco Gersager fra Rødovre har haft en fantastisk rallysæson med deres Opel Corsa OPC. Foto: PR-foto

Marco Gersager og Jeannette Kvick var i bogstavelig forstand flyvende i deres Opel Corsa OPC i Rally Denmark, som var finalen i Danmarksmesterskabet i rally. I mål var de etter i Opel Corsa Cup og klassen for tunede biler under 2 liter, og de blev desuden nr. 10 generelt ud af alle løbets 35 deltagende mandskaber.

1 af 2

Rødovrekører blev danmarksmester

Marco Gersager fra Rødovre har haft en fornem sæson i rally

Marco Gersager, rallykører og værkstedsindehaver fra Rødovre, har haft en fantastisk rallysæson.

I sin Opel Corsa OPC havde han som mål at vinde Opel Corsa Cup sammen med codriver Jeannette Kvick fra Slagelse, og det gjorde han i fin stil.

Men da cuppen samtidig er en del af mesterskabet for lettere tunede biler under 2 liter, deltog han også her. Og det mesterskab vandt han også i overlegen stil.

Læs også Rally-kørere i kærlig konkurrence

Endelig var Gersager og Kvick med i Dansk Super Rally, som er det overordnede danske rallymesterskab, hvor alle køreres resultater tæller, og her blev de samlet nummer tre i deres 200-hestes Opel Corsa i baghjulet på biler med over 300 HK. Og så lå de endda a point med nummer to, men måtte nøjes med tredjepladsen på grund af færre klassesejre.

- En barndomsdrøm er gået i opfyldelse, og følelsen er ubeskrivelig, siger en lykkelig Marco Gersager.

Marco Gersager og Jeannette Kvick er lige nu i gang med at planlægge rallysæson 2018, hvor de gerne vil køre en del udenlands, hvis budgetterne kan falde på plads.

Læs også Danmarksmestre i Rally måtte udgå i utide