46-årig brutalt overfaldet i en kiosk: Nu er to mænd anholdt

To mænd er blevet varetægtsfængslet for grov vold mod en 46-årig mand. Politiet mener, at overfaldet kan kædes sammen med en konflikt i bandemiljøet.

Billede taget ved gerningsstedet på Søborg Torv den 30. oktober. Foto: alarm112danmark.dk

To mænd på 26 og 30 år er onsdag blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger ved retten Retten i Glostrup.

Københavns Vestegns Politi sigter dem for grov vold mod en 46-årig mand, oplyses det i en pressemeddelelse fra politiet.

Episoden fandt sted den 30. oktober ved 13-tiden i en kiosk ved Søborg Torv.

Læs også Mand overfaldet i butik: Politiet søger vidner

Her blev en 46-årig mand udsat for grov vold, og han måtte efterfølgende en tur på hospitalet og blive behandlet for sine skader.

Københavns Vestegns Politi har siden efterforsket sagen og tirsdag anholdt de to mænd. Politiet sigter dem for grov vold og mener, at volden blev udøvet som en del af en bandekonflikt.

Læs også Knivstikkeri i Herlev: Politiet efterlyser vidner og video

Ifølge Ekstra Bladet har det 46-årige offer tilknytning til Bandidos, og overfaldet skulle indgå i den verserende konflikt mellem rockere fra Satudarah og Bandidos. En konflikt, der blev antændt ved et boksestævne i Herlev, hvor det kom til et voldsomt masseslagsmål.

De to sigtede mænd på 26 og 30 år blev i dag varetægtsfængslet i under navneforbud ved et lukket grundlovsforhør, hvorfor sagen aktuelt ikke kan kommenteres yderligere.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret