Rockeroverløber anholdt for drabsforsøg

Stort antal Bandidos mødte frem til retsmøde om tidligere folk fra klubben, som er anholdt for drabsforsøg.

Et halvhundrede medlemmer af rockergruppen Bandidos mødte onsdag morgen frem ved Københavns Byret for at følge grundlovsforhøret over den håndfuld mænd, der er anholdt for drabsforsøg på en af deres klubkammerater.

Som om det ikke er slemt nok, at overfaldet gik ud over et af Bandidos' prøvemedlemmer, så er en af de mistænkte en mand, der tidligere selv har båret klubbens røde og gule rygmærke.

Han er i dag tilknyttet Hells Angels, efter at han røg ud af Bandidos, angiveligt fordi hans forretningsmetoder simpelthen var for rå.
Blandt de andre anholdte er også en anden mand, der på samme tidspunkt måtte forlade klubben.

Det var i juli, at et prøvemedlem fra Bandidos blev kørt ned flere gange på Lyngbyvej af en gruppe mænd i en Mazda. Mændene overdængede ham bagefter med så mange slag fra en hammer og et baseballbat, at manden kun med nød og næppe overlevede.

De fem mænd og den ene kvinde, der er anholdt for drabsforsøget, nægtede sig alle skyldige.
- Der er ikke tale om et klubanliggende mellem Hells Angels og Bandidos, men ifølge vores opfattelse om uoverensstemmelser efter et indbrud, vurderede politikommissær Knud Hvass fra bandeenheden i Københavns Politi tirsdag.

Flere af de anholdte er da også sigtet for at have deltaget i et indbrud i Rødovre, hvor der forsvandt designermøbler for omkring en halv million kroner.

Det er politiets opfattelse, at yderligere en mand deltog i drabsforsøget. Men han er indtil videre forsvundet.
Ingen af de mange Bandidosmedlemmer fik dog lov til at komme ind til retsmødet, da politiet lagde en jernring om byretten.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik