Rockere skyldige i drabsforsøg

To unge mænd på henholdsvis 21 og 23 år blev i går i Retten i Roskilde fundet skyldige i forsøg på manddrab og våbenbesiddelse.

Sidste år den 27. april kørte en mørk Audi stationcar op på siden af en sort BMW på Søndre Viaduktvej i Køge. Mindst seks skud blev affyret fra passagersædet i den mørke Audi mod personerne i BMW'en, som lavede en u-vending og kørte hurtigt væk fra stedet. To unge mænd på henholdsvis 21 og 23 år blev i går i Retten i Roskilde fundet skyldige i forsøg på manddrab og våbenbesiddelse.
Det skriver DAGBLADET Køge.
De tiltalte, der begge har tilknytning til Bandidos, kan således se frem til en fængselsdom, men længden af opholdet bliver der først taget stilling til under strafudmålingen på mandag.
Fem nævninge og tre dommere var enige i afgørelsen, mens én nævning ikke følte, de tiltaltes skyld var blevet bevist »ud over rimelig tvivl«.
Retten fandt det bevist, at føreren af den beskudte BMW på tidspunktet havde tilknytning til Black Cobra, men afviste, at der var tale om et opgør mellem Bandidos og Black Cobra. Dermed undgår de to tiltalte at blive dømt efter den såkaldte »bandepakke«, som ellers ville forhøje deres straf betragteligt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik